CHP'li başkandan kendisini eleştiren vatandaşa 12 dakika boyunca küfür

CHP’li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, vatandaşa küfürler savurdu. Kendisini eleştiren Serkan Yalnız’a telefonla ulaşan Karaca, 12 dakikada 68 küfür etti. Olayı yargıya taşıyan Yalnız, CHP’liler tarafından tehdit edildiğini söyledi.

CHP'li başkandan kendisini eleştiren vatandaşa 12 dakika boyunca küfür
CHP'li başkandan kendisini eleştiren vatandaşa 12 dakika boyunca küfür
GİRİŞ 01.09.2021 06:55 GÜNCELLEME 01.09.2021 06:55
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Muğla’nın Fethiye ilçesi, CHP’li Belediye Başkanı Alim Karaca’nın küfür skandalı ile sarsıldı. Başkan Karaca, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’un kötü yönetildiğini söyleyen Serkan Yalnız adlı taraftara telefonla ulaşarak 12,5 dakika boyunca galiz küfürler yağdırdı.

SEN MİSİN ELEŞTİREN
Yeni Şafak’taki habere göre Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’un basketbol takımının taraftarı olan Serkan Yalnız, sosyal medya üzerinden kulübün kötü yönetildiğini belirterek eleştirilerde bulundu. Belediyenin kulübe sahip çıkmasını isteyen Yıldız, takımın kapanma sürecine girdiğini belirterek duruma bir an önce el konulmasını istedi. Bunun üzerine Alim Karaca daha önce birkaç kez görüştüğü Serkan Yalnız’a 6 Temmuz’da mesaj atarak “Bu işlere burnunu sokma” diyerek tehdit etti.

Ancak Serkan Yalnız, eleştirilerine devam edince CHP’li Karaca, 27 Ağustos’ta tekrar mesaj attı. “Sana hesap mı vermek zorundayım” diyen Karaca, ardından da telefon açtı. 12,5 dakika konuşan Karaca, Yalnız’a ve ailesine galiz küfürler yağdırdı. Yalnız’ın savcılığa sunduğu ses kaydına göre, Karaca görüşme boyunca tam 68 kez küfür etti.

‘DAVAYI ÇEK’ TEHDİDİ
Yalnız dün Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek Karaca hakkında şikayetçi oldu. Yeni Şafak’a konuşan Yalnız, kendisinin de CHP’li olduğunu Karaca ile daha önce birçok kez görüştüğünü söyledi. Karaca’nın kendisine küfürler yağdırdığını aktaran Yalnız “Belediye başkanının çevresi, belediyeden beklentileri olan kişiler, arayıp davayı geri çekmem konusunda tehdit ediyorlar. Davayı geri çek bu işi uzatma şeklinde tehdit telefonları alıyorum.” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 77
  • N kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Daha beter olun şaşırmadım
    Cevapla
  • Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Durum tespiti 1. Bu herif(ve benzerleri) CHP tarafından sahiplenilip, CHP ve taraftarları içinden kınama almıyor. Misal: (Canan Kaftancıoğlu, Önder Sav, vs.) Durum tespiti 2. Benzeri bir durum AKP için söz konusu olursa CHP'liler saldırırken AKP ve taraftarları da kınıyor. (Ki bu, temelde olması gereken)
    Cevapla
  • ERDOGAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Uç durum tespiti ve bir yargı.
    Cevapla
  • erkan 2 yıl önce Şikayet Et
    İktidara gelirlerse gerçeğini de yaparlar hem önce sadetçilerden başlarlar.
    Cevapla
  • Bozok 2 yıl önce Şikayet Et
    Haysiyeti onuru şerefi ahlakı edebi namusu adaleti olmayanlardan bunları yapmasını beklemek enayilik sessiz kalmak aptallıktır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…