Akaryakıt istasyonundan sahte dolarla alışverişe 4 gözaltı!

Bursa'da bir akaryakıt istasyonundan sahte dolarla alışveriş yapan 4 kişi, jandarmanın düzenlediği operasyonla, kaldıkları otelde yakalandı. Şüphelilerin odalarında yapılan aramalarda sahte 62 bin 51 dolar ve 3 bin 50 euro ele geçirildi.

Akaryakıt istasyonundan sahte dolarla alışverişe 4 gözaltı!
Akaryakıt istasyonundan sahte dolarla alışverişe 4 gözaltı!
GİRİŞ 01.09.2021 21:15 GÜNCELLEME 01.09.2021 21:15

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi’ndeki bir akaryakıt istasyonundan sahte 100 dolar ile alışveriş yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Ekipler, akaryakıt istasyonundaki güvenlik kamerası kayıtlarından, şüphelilerin kullandığı aracın plakasını tespit etti. Aracın kiralık olduğu saptandı. Kiralama şirketiyle irtibata geçen ekipler, otomobili, A.A.’nın kiraladığını saptadı. Çok sayıda güvenlik kamerasını inceleyen jandarma, A.A. ile yanındaki K.A., O.S. ve C.T.’yi kaldıkları otelde yakaladı. Şüphelilerin odalarında yapılan aramalarda 14 ecstasy hap, 23 gram metamfetemin, sahte 62 bin 51 dolar ve 3 bin 50 euro ele geçirdi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, çıkartıldıkları mahkemece ‘parada sahtecilik’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması