Yoğun bakımdan "aşı olun" çağrısı yaptıktan sonra hayatını kaybetti

Karaman'da koranavirüse yakalandıktan sonra aşı yaptırmadığı için hastalığı ağır geçiren Süleyman Can, hastane odasında çektirdiği görüntülü mesajla 'aşı olun' çağrısında bulunduktan sonra hayatını kaybetti.

GİRİŞ 02.09.2021 11:12 GÜNCELLEME 02.09.2021 11:12
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kurban Bayramından önce Almanya'dan emekli olduktan sonra memleketi Karaman'a dönen 57 yaşındaki Süleyman Can, kısa süre önce korona virüse yakalandı. Covid-19 aşısı olmadığı için hastalığı ağır geçiren Süleyman Can, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakım servisinin dolu olmasından dolayı ilk olarak Covid-19 servisine yatışı yapıldı. Korona virüs hastası Süleyman Can, serviste yatarken çektirdiği video ile de aşı olmayan vatandaşlara seslenerek 'aşı' olun çağrısında bulundu. Süleyman Can görüntülü olarak paylaştığı mesajında, "Aşımı olmadım. Çok büyük sıkıntılar içerisindeyim. Lütfen kardeşlerim, aşınızı yaptırmayı kesinlikle ihmal etmeyin. Gerçekten çok zor bir hastalıkmış bu. Kimseye de inanmayın ve aldanmayın. Sağlık Bakanlığımızdan başka hiç kimseye itimat etmeyin. Allah cümlemize acil şifalar versin" dedi.

Çekilen görüntülerde güçlükle konuştuğu gözlenen Süleyman Can'ın yaptığı bu paylaşımın ardından solunum güçlüğünün ağırlaşması üzerine tedavisinin devam edilebilmesi için yoğun bakım servisine alındı. Dün öğle saatlerinde yoğun bakıma alınan Süleyman Can'ın saat 05.00 sıralarında yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. 2 çocuk babası olan Süleyman Can'ın Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesinde yarın öğle saatlerinde defnedilecek.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc rahmet eylesin.Yoğun bakımda 1.doz aşısını yaptırmışlarlada böyle video yapılsa görüşü alınsa daha objektif olurdu.Bu hastalık kimde nasıl tepki vereceği belli değil.Aşıda öyle.Abimizin görüntüsü içimizi parçaladı.Onu reklam gibi yayınlamalarını kınıyorum.Aşı olanlar yüzde seksen oldu.Daha derdiniz ne.Ölmeyeceksiniz anladık.Yoksa bu haberlere sizde inanmayıp acaba sorusunun tezahürü mü bu çıkışlarınız?
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
    Cevapla
  • abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin allah şehadetini kabul buyursun
    Cevapla
  • goll 2 yıl önce Şikayet Et
    vala aşı olunuz... doktorların rteçetesin e uyunuz.... doğal içecekler ve yiyecekler de yardımcı olur, ama yetmez. mutlaka reçeteye bağlı kalınız.
    Cevapla
  • karagöz 2 yıl önce Şikayet Et
    ne edüğü belli olmayan aşı karşıtlarına duyurulur...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor