HDP'li Beştaş'tan TBMM'de skandal 'Öcalan' sözleri! Barış'ın anahtarı diye tanımladı!

Son dakika haberi: HDP'li Meral Danış Beştaş, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında tepki çeken açıklamalarda bulundu. Beştaş terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ı 'ülkeye barışı getirebilecek kişi' olarak tanımladı.

HDP'li Beştaş'tan TBMM'de skandal 'Öcalan' sözleri! Barış'ın anahtarı diye tanımladı!
HDP'li Beştaş'tan TBMM'de skandal 'Öcalan' sözleri! Barış'ın anahtarı diye tanımladı!
GİRİŞ 02.09.2021 22:03 GÜNCELLEME 02.09.2021 22:03
Bu Habere 201 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Beştaş TBMM'de yaptığı açıklamada "Barışın anahtarını kullanabilecek, hepimizin önünü açabilecek, Türkiye’yi rahatlatabilecek Sayın Öcalan’ın konuşması, sesi, görüntüsü kısılmak isteniyor." dedi.

HDP'li Meral Danış Beştaş, Meclis'te basın toplantısı düzenledi. Konuşmasında terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'a övgüler yağdıran Beştaş, Öcalan'ın 'ülkeye barışı getirecek kişi' olduğunu iddia etti.

"Bu ülkeye barışı getirebilecek, barışın anahtarını kullanabilecek, hepimizin önünü açabilecek, Türkiye’yi rahatlatabilecek Sayın Öcalan’ın konuşması, sesi, görüntüsü kısılmak isteniyor." diyen Beştaş sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu tecrit barışa uygulanan bir tecrittir, barışın sesi kısılmak isteniyor. Biz onurlu bir barış için rol alabilecek herkesin rolünü oynaması gerektiğini düşünüyoruz ve bu tecridin kaldırılması gerektiğini söylüyoruz."

YARGITAY BİNASININ AÇILMASINDAN DA RAHATSIZ OLDU

Yargıtay'ın yeni binasının dualarla açılmasından da rahatsız olan Beştaş, "Dün insan haklarının, hukukun ve evrensel değerlerin ruhuna Fatiha okundu. Artık cenazeyi kaldırabilirsiniz" diye konuştu.

YORUMLAR 201
  • nail 2 yıl önce Şikayet Et
    Pkk nın partisi mecliste böyle konuşuyorsa bu 80 milyonun ayıbı kimse kusura bakmasın
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    KIZILDERELİ ATASÖZÜ : "-- Rüzgarsız havada dönen fırıldağın, muhakkak bir ÜFLEYENİ (?!!?) vardır..."
    Cevapla
  • Ercan 2 yıl önce Şikayet Et
    Barış ancak öcalanın idam edilmesi ile gelir , kanunlarımız müsaade etse de onu ve onun gibileri idam edip bu işi kökünden çözsek. '' Reis hani sen söz vermiştin, idam kanunu gelecek diye ''.................!!!
    Cevapla
  • BİR VATANDAŞ 2 yıl önce Şikayet Et
    Apo dediğin adam bildiğin bir HAYVANDAN farksız zerre kadar vicdanı olmayan bir sırtlanla aynı yaratılmış mahlukat......ÖVGÜ yağdırdığın bu yaratığa göre sizinde ondan farkınız yok demek ki...SOYSUZLAR...
    Cevapla
  • ÇELEBİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence de bu karı doğru söylüyor ama eksik söylüyor, barış ancak öcalanın idam edilmesi ile gelir , keşke kanunlarımız müsade etse de onu ve onun gibileri asarak bu işi kökünden çözsek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul 'kanatsız' kaldı!