Minibüsün çarptığı eşinin başında dakikalarca "Pervin" diye seslendi

Erzurum’da yolcu minibüsü, yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı çifte çarptı. Kazada yaralanan eşini bir an olsun yalnız bırakmayan yaşlı adam, ambulans gelene kadar eşinin elini tutup sürekli bilincini açık tutmaya çalıştı.

Minibüsün çarptığı eşinin başında dakikalarca "Pervin" diye seslendi
Minibüsün çarptığı eşinin başında dakikalarca "Pervin" diye seslendi
GİRİŞ 02.09.2021 20:46 GÜNCELLEME 02.09.2021 20:46
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Erzurum'da birlikte bankadan emekli maaşı çekip, alışveriş yaptıktan sonra evlerine dönen Nuri (78) ve Pervin Eta (63) çiftine yolcu minibüsü çarptı. Kazayı yara almadan atlatan Nuri Eta, yaralanan eşinin elini bir an olsun bırakmayıp "Pervin, Pervin" diye seslenerek bilincini açık tutmaya çalıştı.

Palandöken ilçesi Yunus Emre Mahallesi'nde yaşayan Nuri Eta, eşi Pervin Eta ile birlikte bankadan emekli maaşını çekip, alışveriş yaptıktan sonra evlerine dönmek üzere yola çıktı. Paşalar Caddesi girişindeki yaya geçidinde el ele yürüyen Eta çiftine İbrahim Ö.'nün kullandığı 25 M 0035 plakalı yolcu minibüsü çarptı.

Nuri Eta kazayı yara almadan atlatırken, eşi Pervin Eta ağır yaralandı. Yüzüstü yere kapaklanan kadının yardımına eşi ve çevredeki vatandaşlar koştu. Eşinin yanına oturarak bilincinin açık kalması için elini tutan Nuri Eta, dakikalarca "Pervin, Pervin" diye seslendi. 

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Pervin Eta, Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Pervin Eta'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • hknslh 2 yıl önce Şikayet Et
    minibüsçüye ne oldu?
    Cevapla
  • petrolcü 2 yıl önce Şikayet Et
    bu canı kim verdiyse "O" alacaktır. dileğimiz Rabbim acilen şifa versin. daha yiyecek ekmeği içecek suyu vardır inşaallah...
    Cevapla
  • samse 2 yıl önce Şikayet Et
    Cenab-ı hak acil şifalar versin
    Cevapla
  • Murat20 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin inşallah iyileşir
    Cevapla
  • Türk Gücü 2 yıl önce Şikayet Et
    aman frene basmayın adiler sizi..hızınız düşer
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor