Son dakika: Bakan Koca'dan yüz yüze eğitim açıklaması!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 6 Eylül'de başlayacak yüz yüze eğitim ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Son dakika: Bakan Koca'dan yüz yüze eğitim açıklaması!
Son dakika: Bakan Koca'dan yüz yüze eğitim açıklaması!
GİRİŞ 03.09.2021 17:36 GÜNCELLEME 03.09.2021 17:42
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden bir paylaşımda bulunan Bakan Koca, "Çocuklarımız ve gençlerimiz Pazartesi okullarına kavuşuyor. Güvenilir şartlarda eğitim için dayanışma içinde olmalıyız. Öğretmenlerimizin motivasyonu hepimizden yüksek. Kendi sağlıkları kadar öğrencilerine sevgileri de söz konusu. Bütün topluma büyük sorumluluk düşüyor" ifadelerine yer verdi.

"BÜTÜN TOPLUMA BÜYÜK SORUMLULUK DÜŞÜYOR"

Öte yandan yüz yüze eğitime günler kala Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu dün eğitim gündemiyle toplanmıştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, toplantıyla ilgili bugün yeni bir açıklama yaptı.

Bakan Koca, şu ifadeleri kullandı: 

Dünkü Bilim Kurulu toplantısını Milli Eğitim Bakanımızın, YÖK Başkanımızın, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımızın katılımıyla yaptık. Yüz yüze eğitimin kesintisiz devamı için aldığımız tedbirleri değerlendirdik. Tedbirler, salgına karşı, OKULLARDA GÜVEN ORTAMI oluşturacak.

YORUMLAR 5
  • Selen 2 yıl önce Şikayet Et
    Virüs devam ederken okulları açmaları saçma
    Cevapla
  • AYŞE 2 yıl önce Şikayet Et
    Üniversitelerde okuyan milyonlarca çocuk yurtlarda nasıl olacak türkiyenin her yerinden gelecek nasıl engel olacaksınız çok merak ediyorum.
    Cevapla
  • Abarttınız artık 2 yıl önce Şikayet Et
    Grip olan gider iki hafta evinde istirahat eder iyileşince okula tekrar gelir.
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Siz yetkililere bir daha sesleniyoruz. Eğer okulları kapatacaksanız lütfen hiç açmayın. Çünkü okullar açılıp kapandığında ilk başta biz veliler, daha sonra öğretmenler, en son olarak da öğrencilerimizin kafası karışıyor. Duyuyoruz işte uyum eğitimine başlayan falan okulun falan bir sınıfında bir öğrencinin testi pozitif çıktı. Tüm sınıf ve öğretmen karantinaya alındılar. Aşının da pandemiyi durduramadığını var sayarsak ilerleyen günlerde okulların kapatılmasına kesin gözü ile bakılıyor.
    Cevapla
  • Ahmet Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne sorumluluğu? Küçücük sınıflarda 30 öğrenci oluyor. Özellikle liselerde maske kullanımı düşük. Çocuklar maskeyi sadece sivilce saklamak için takıyor o da bir iki kişi. Kalanı enseye şaplak durumunda.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Time dergisinden Filistin kapağı!
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!