PKK'nın sonunu getiren yöntem!

Yurt içi ve yurt dışında terörle mücadele kararlı bir şekilde devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı, operasyonlarla ilgili neredeyse her gün rakam paylaşıyor. 4.5 ayda yurt içinde toplam 7 bin operasyon gerçekleştirildi.

PKK'nın sonunu getiren yöntem!
PKK'nın sonunu getiren yöntem!
GİRİŞ 03.09.2021 18:54 GÜNCELLEME 03.09.2021 18:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

8 ayda Irak ve Suriye'de 926 PKK-PYD'li terörist öldürüldü. Eren operasyonlarında ise 8 ayda 144 PKK'lı öldürüldü, yurt içinde 225 PKK'lı kaldı.1 Ocak'tan itibaren yurt içi ve dışında bin 66 PKK'lı etkisiz hale getirildi.

Operasyonlardaki son durumu A Haber Yurt-İstanbul haber müdürü Kerim Ulak aktardı.

Kerim Ulak'ın A Haber canlı yayınındaki açıklamaları şu şekilde:

"PKK için artık sonun başlangıcı. Diyarbakır'da yürekli annelerin HDP binası önünde başlattıkları eylem PKK'nın sonunu hızlandırmaya devam ediyor. Bu eylem 3. Yılına girdi ve bu süreçte 32 aile evlatlarına kavuştu. Türkiye'nin birçok ilinde bu eylem devam ediyor ve 234 aile bu eylemi sürdürüyor. Terör örgütünün korktuğu başına geldi.

Terör örgütünü bitirecek bölge insanı aslında. TSK'da terör örgütü PKK'ya gereken operasyonları yapmaya devam ediyor. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın çok güzel bir ifadesi var. Bu sözle başlamak gerek 'Cin şişeden çıktı.'. Terör örgütüne yönelik operasyonlar yurt içi ve yurt dışında devam ediyor.

Her gün yeni rakamlar açıklanıyor ve örgüte çok ağır darbeler vuruluyor. Son 6 yılın ve son 1 yılın bilançolarını ilk kez A Haber'de izleyicilerimiz görecek. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından konsept değişti. TSK artık operasyonlarını ara-bul-yok et-yerleş konseptiyle operasyonlarını sürdürüyor.

Yurt içinde 15 ayrı noktada Eren operasyonları devam ediyor. Terör örgütünden arananlar listesinde kırmızı listede 253 kişi var ve bunların başına konan ödül 10 milyon TL. Mavi kategoride 100 terörist yer alıyor ve bunların başına konan ödül ise 3 milyon TL.

Yeşil kategoride 120 terörist var ve bunların başına konan ödül 2 milyon TL. Turuncu kategoride 218 teröristin ismi bulunuyor ve bunun başına konulan 2 milyon TL. Gri kategoride 682 isim yer alıyor ve bu kategorinin başına konulan ödül 500 bin TL. Toplamda bin 373 isim aranıyor.

Terör örgütüne yönelik olarak ihbarlar yüzde 500'lük bir artış söz konusu Bölge insanı ihbarlarda bulunuyor ancak bunun için ödül istemiyor. Vatandaşlar ödül değil huzur istiyor ve bunu açık şekilde dile getiriyorlar.

Son 6 yıl içerisinde terörden arananlar listesinde kırımızı kategoride bulunan 35 kişi yok edildi. Mavi kategoride 30, Yeşil listeden 30, Turuncu listeden 72 ve Gri kategoriden 328 terörist etkisiz hale getirildi. Toplamda ise 495 terörist yok edildi."

YORUMLAR 5
  • Terazi 2 yıl önce Şikayet Et
    pekeke'nin sonu gelmedi gelmez de.. adamlar sırf kuzey suriyede kendilerine kapı köpekliği vazifesi verildi diye ne kadar adam varsa hepsini toplayıp oraya yığdılar.. ha belki böylesi daha isabetli oldu, dağda bayırda ikişer üçer aramak yerine hepsi topluca elinin altında olur, nerden toplayacağını bilirsin.
    Cevapla
  • Hakkı An 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeni bir konsept lazım; yutrt içi için...
    Cevapla
  • Abdullah Birisi 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim evlatlarımızı bu mücadelelerinde koru. Tek mermi bile boşa gitmeyen atışlar nasip et. Ülkemizi yurt ici yurt dışı düşman ve vatan hainlerinden koru.v
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 2 yıl önce Şikayet Et
    ABD egitsin Elhamdulillah TSK yok etsin...Sıradaki gelsin imamoglu bay kemal sıra sizdeeee hainler toplulugu..
    Cevapla
  • amin 2 yıl önce Şikayet Et
    imamoğlunun güvendiği sorun bitiyor Allah'ın izni ile. Terörden kendine siyasi rant devşirenlerin şerrinden Allah devletimizi milletimizi korusun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni görüntülere ulaşıldı! Pasaport kontrolü sırasında dikkat çeken ayrıntı
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...