Adalet Bakanı Abdülhamit Gül: Özgürlük lutuf değil haktır

Bu yıl “Adalet ve Merhametle” temasının işlendiği 18. İmam Hatipler Kurultayı, Adalet Bakanı Gül, AK Parti Genel Başkan Vekili Kurtulmuş ve BBP Genel Başkanı Destici’nin de katılımıyla Aksaray Üniversitesi’nde başladı.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül: Özgürlük lutuf değil haktır
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül: Özgürlük lutuf değil haktır
GİRİŞ 05.09.2021 08:43 GÜNCELLEME 05.09.2021 08:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İmam Hatipliler Derneği ÖNDER tarafından organize edilen kurultayda konuşan Bakan Gül, “Vesayetçilerin elinden kurtarılan haklar, bir siyasi parti verdiği için değil, bir lütuf değil, doğuştan gelen bir haktır. Devlete düşen inancı, düşüncesi, siyasi görüşü, mezhebi, yaşam tarzı ne olursa olsun, bu özgürlükleri teminat altına almaktır. Önümüze düşen bir görev de tüm bu hak ve özgürlükleri, bir yeni Anayasa ile taçlandırma zorunluluğudur” dedi.

AFGANİSTAN'DA YAŞANANLAR

Numan Kurtulmuş ise konuşmasında Afganistan’da yaşananlara dikkat çekip özetle şunları söyledi:

"Herkes ‘ABD çekiliyor’ diye sözde bayram ediyor. Ama kimse şu soruyu sormuyor: 20 yıldır Afganistan’da ne halt ediyordun? 2. Dünya Savaşı’nın galipleri dünyada istediğini yapıyor, istediği şekilde kurguluyor. Bu beyler istemedikten sonra, dünyada adaletsizliğin durması mümkün değildir. BM kararlarına rağmen dünyada, beylerin istemediği hiçbir şey olmaz."

YORUMLAR 2
  • buyuk Türkiye 2 yıl önce Şikayet Et
    o zaman lafla deil icraatla gösterin bunu sayın bakanım.
    Cevapla
  • RIZA TURAN DAŞKIN 2 yıl önce Şikayet Et
    DEĞERLİ ; HUKUKÇUMUZ ADALET BAKANIMIZ ABDÜLHAMİT GÜL BEY SONSUZ SEVGİMİZİ SUNARIZ BAKANIM TELEFON İLE MESAJ SUÇLARINA ORANTILI İNDİRİM AF VERİNİZ BASİT BİR EYLEMDİR GEREĞİNİ RİCA EDERİM ..... TÜRKİYE GEÇİLMEZ BAYRAĞIMIZ AY-YILDIZ SANCAĞIMIZ AKPARTİ TEŞKİLATIDIR BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÖNDERİMİZ İLE MİLLETİMİZ BERABERİZ CUMHURBAŞKANIMIZ BEN MANEVİ OĞLUNUZ 2023 +2053-2071- AKPARTİ TEŞKİLATIMIZ BİRİNCİLİK'İLE ZAFERLE KAZANACAKTIR MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİMİZE AK'PARTİMİZE GÖNÜLDEN YÜREKTEN BAĞLIYIZ BİZ'BİZE YETERİZ TÜRKİYEM 84 MİLYON VATAN SEVDALISIYIZ Saygılarımızla #ErdoğanlaBirlikteyiz# #Erdoğanla"Sonuna"Kadar"Birlikteyiz ...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var