Babaya son bakış! 10 yıldır sokakta yaşıyordu

Antalya'da 10 yıldır sokakta yaşayan Muharrem Demir (69), parkta yattığı bankta hayatını kaybetti. Demir'in oğlu Necati Demir'in babasına son kez bakışı yürek burktu.

Babaya son bakış! 10 yıldır sokakta yaşıyordu
Babaya son bakış! 10 yıldır sokakta yaşıyordu
GİRİŞ 05.09.2021 14:30 GÜNCELLEME 05.09.2021 14:31
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Cumhuriyet Mahallesi 620 sokak üzerinde bulunan parkta, öğle saatlerinde meydana geldi. Parkın yanında bulunan kapalı otoparkın özel güvenlik görevlisi, bank üzerinde bir kişinin hareketsiz yattığını gördü. Seslendiği kişiden yanıt alamayan görevli, durumu 112'ye bildirdi. İhbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi.

Sağlık çalışanları tarafından yapılan incelemede, bankta yatan kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede, ölen kişinin, 10 yıldır sokakta yaşayan Muharrem Demir olduğu öğrenildi.

Polisin haber vermesi üzerine oğlu Necati Demir de olay yerine geldi. Necati Demir, bank üzerinde cansız yatan ve üzeri örtülen babasına uzun uzun baktı. Zaman zaman gözyaşlarını tutmayan Demir'in bu hali yürek burktu. Demir'i, arkadaşları ve mahalle sakinleri teselli etmeye çalıştı.

Muharrem Demir'in, oğlunun tüm ısrarlarına rağmen evinde kalmadığı öne sürüldü. Polis ekipleri Demir'in ölümü ile ilgili inceleme başlattı. Ceset polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 25
  • yorgun ve öfkeli 2 yıl önce Şikayet Et
    bir odalı ev de mi tutamadın be adam? 10 yıl la dile kolay!! huzur evi de mi yoktu? nasıl bir dünya la bu? evlat bakmaz devlet bakar, devlet bakmaz kimsesizler evsizler yurtları da mı yok belediye de mi yok? hayır severler nerede 10 yıldır?
    Cevapla
  • empati 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin üçüde kurtuldu.
    Cevapla
  • vay be arkadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    yıllardır anam baa hırsız diye varsın desin içim rahat ben hırsızlık asla yapmam kalbimi kırıyor kırıyor kırıyor kırıyor la kırıyor yazarken bile ağlıyorum ama o benim anamanam ANAM .bırakıpda gidemem 81 yaşında varsın hırsız desin varsız arsın desin varsın ne derse desin ya ben ölene kadar yanındayım ya da anam ahirete göçene kdar yanındayım bırakamam
    Cevapla
  • vay be arkadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    babsı sokakda 10 yıl geçmiş yatmış evlat babası ölünce ğlıyor sızlıyor vicdan işde ölne kadar oğlu bırakmıcak kendi çocuklarıda onu sokağa atıcak baban diyelim akıl hastası git sende yat babanla sokakda o nerde sen orda.la ben yarımasır olmuş yaşım babamı anamı onalr ölene kadar bırakmadım işim gücüm ailem olmadı ama vicdanım rhat sağlığında hastalığında yanında oldum babamda annemde çok kalbimi kırdı ama ben asla yanlarında ayrılmadım.ne deyem mahşerde hesbaın ağır
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    adama neler ediyordunuzki,evde kalmak istememiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saldırı mı tiyatro mu? İsrail-İran geriliminde o görüntüleri yayınladılar
Kiralarda tavan zam uygulaması, Temmuz'da sona erecek! Zam oranı kalkarsa ne olur?