İstanbul'da torbacılar arasında çatışma!

İstanbul Beyoğlu'nda uyuşturucu satıcıları olduğu iddia edilen iki grup arasındaki kavga silahlı çatışmaya dönüştü, 2 kişi yaralandı.

GİRİŞ 07.09.2021 12:07 GÜNCELLEME 07.09.2021 13:35
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beyoğlu’nda torbacı oldukları iddia edilen iki grup arasında henüz bilinmeyen bir sebeple silahlı çatışma çıktı. Çatışma sırasında parkta bulunan iki yabancı uyruklu şahıs bıçakla hafif şekilde yaralandı. Film sahnelerini aratmayan çatışma anı ise kameraya yansıdı.
Olay, önceki gün saat 21.00 sıralarında Beyoğlu Hacıahmet Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, torbacı oldukları öğrenilen iki grup arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışma sonrasında gruplar sokak içerisinde çıkarak dağıldı. Akşam saatlerinde geri gelen gruplar arasında bu defa silahlı çatışma çıktı. Taraflar birbirlerine silahlarla ateş ederken, mahallede büyük panik yaşandı.

FİLM SAHNELERİNİ ARATMAYAN SİLAHLI ÇATIŞMA

Torbacılar arasındaki silahlı çatışma anları film sahnelerini aratmadı. Taraflar saklanarak, duvarları siper olarak kullanarak birbirlerine defalarca ateş etti. Bir süre sonra silah sesleri kesilirken, mahallede bulunanlar polis ekiplerini arayıp yardım istedi.

PARKTA İKİ YABANCI UYRUKLU ŞAHIS BIÇAKLANDI

Çatışma sonrasında bir parkta iki yabancı uyruklu şahıs hafif şekilde bıçakla yaralanmış şekilde bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri sokak içerisinde incelemelerde bulunarak olayda kullanılan bir tabancaya ise el koydu. Çatışmaya karışan şahısların ise kimliklerinin belirlenip yakalanması için çalışma başlatıldı. Öte yandan yaşanan silahlı çatışma anı ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Polis kardeşler. Boşuna yakalamak için vaktinizi heba etmeyin. Kimbilir bu soysuzları siz daha önce kaç defa belki onlarca defa yakalayıp Adaletin!!! önüne çıkardınız da ne oldu? hepsi Aynı gün Adaletçiler!!! ve Kanunlarımız!!! tarafından "denetimli serbestlik" denilerek serbest kaldılar. Yine aynısı olacak. Boş verin.Birbirlerini yesinler sağ kalanları yakalarsınız. Koltuklarında oturup kanun yapan ve yine sokakta polis,asker, bekçi ve jandarmanın ne zorluklarla çalışıp kanunsuzları yakaladığını düşünmeden karar veren mahkeme heyetleri varken siz boşuna canınızı ortaya koyuyorsunuz. Allah'ın Adaletiiiiii.
    Cevapla
  • malik 2 yıl önce Şikayet Et
    cezaların biraz daha caydırıcı olması gerekiyor.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    polis istihbarat nerede bu arada. tabi limanlarda binlerce ton uyuşturucu yakalayıp sahibi için etkili soruşturma yapmazsan olacağı daha kötüsüdür.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    seksan darde öncesi türkiyenin hali böylemiş silhalı çatışmalar ölüler
    Cevapla
  • MURATHAN 2 yıl önce Şikayet Et
    devletimiz sağolsun her yer silahlı bıçaklı manga da geziyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!