Kayıp genç kız kömürlükte bulundu! Erkek arkadaşı, anne ve babası gözaltına alındı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 19 gün önce evden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan B.D. (17), polis ekiplerinin teknik ve fiziki takibi sonucu erkek arkadaşı S.Ö.'nün evinin kömürlüğünde bulundu.

Kayıp genç kız kömürlükte bulundu! Erkek arkadaşı, anne ve babası gözaltına alındı
Kayıp genç kız kömürlükte bulundu! Erkek arkadaşı, anne ve babası gözaltına alındı
GİRİŞ 07.09.2021 20:20 GÜNCELLEME 07.09.2021 20:45
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

S.Ö.'yle birlikte, anne ve babası da gözaltına alındı. Genç kız, doktor raporunun ardından ifade işlemleri için Savcılığa götürüldü.

Ortaköy Mahallesi'nde ailesiyle yaşayan B.D., 19 Ağustos'ta saat 19.30'da "Markete gidiyorum" diyerek evden çıktı. Bir daha geri dönmeyen kızı için harekete geçen Savaş (60) ve Semra D. (59) çifti evlatlarının kaçırıldığını belirterek, B.D'nin erkek arkadaşı S.Ö.'den şikayetçi oldu.

Başlatılan soruşturma kapsamında 20 Ağustos'ta ifadesi alınan S.Ö., kız arkadaşının nerede olduğunu bilmediğini söylemesi üzerine serbest bırakıldı. Polis, teknik takibin ardından S.Ö.'nün, B.D. ile birkaç kez telefonla görüşme yaptığını tespit etti.

Bunun üzerine S.Ö., 31 Ağustos'ta tekrar gözaltına alındı. Savcılıktaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen S.Ö., bu kez yurt dışına çıkış yasağı konularak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.



İl Emniyet Müdürü Suvat Dilberoğlu tarafından B.D.'nin bulunması için 6 kişilik özel ekip kuruldu. Asayiş ve Çocuk Şube Müdürlüklerinde görevli polisler, çelişkili ifadeler veren S.Ö.'yü teknik ve fiziki takibe aldı. Şüphelinin kayıp B.D. ile telefon ile yaptığı görüşmesinden, genç kızın Menteşe'nin Karabağlar Yaylası'ndaki bağ evinde olduğu belirlendi.

S.Ö.'nün yaşadığı evde arama yapan özel ekip, B.D.'yi bahçedeki kömürlükte buldu. Kömürlükten çıkartılan B.D., ifade işlemleri için Çocuk Şubesine götürüldü. S.Ö., babası T.Ö. ile annesi A.Ö. ise gözaltına alındı. 3 şüphelinin polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 12
  • yusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    kanunlar yetersiz yeni ve caydırıcı olmalı idam gelmeli bile isteye cinayet işleyip ceza evinde yatmayı göze alanların ensesinde idam olursa o kadar kolay suç işlenmez bu aileyede kömür boyu kömürlükte ikamet etme cezası verilmeli
    Cevapla
  • Mehmet Kandemir 2 yıl önce Şikayet Et
    Boşa çabalıyorsunuz... Kız 18 olduğunda yine kaçacak...
    Cevapla
  • CABBAR 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Z kuşağına dikkat etmek lazım,ipini kopardı bunlar kontrolsüz gidiyorlar.
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 2 yıl önce Şikayet Et
    bizde adalet yok nasıl olsa bırakılırlar?Adalet yerini bulsun bu kaçıran aile ömür boyu ceza alsınki ibret olmalı?
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    bulunmasa konuşur diye belki öldüreceklerdi. kızlar kadınlar akıllı olun lütfen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uğurcan Çakır ve Markus Gisdol arasında gerginlik
Hamas'a "terör örgütü" diyen İmamoğlu, metrolarda protesto edildi!