Feci kaza! İki otomobil çarpıştı: 6 ölü

Kırıkkale’nin Çelebi ilçesinde iki otomobilim çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi hayatını kaybetti.

Feci kaza! İki otomobil çarpıştı: 6 ölü
Feci kaza! İki otomobil çarpıştı: 6 ölü
GİRİŞ 09.09.2021 20:14 GÜNCELLEME 09.09.2021 20:14
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Kaza, akşam saatlerinde Kırşehir-Kırıkkale D-260 kara yolu üzerindeki Çelebi Kavşağı'nda meydana geldi.



Edinilen bilgiye göre, Çelebi ilçe yolundan çıkan Onur Erkan’ın kullandığı 71 ACD 198 plakalı otomobil, Ankara istikametine seyreden Murat Bostancı idaresindeki 40 EH 237 plakalı otomobil ile kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan iki otomobilde hurdaya döndü. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada 4 kişi olay yerinde, 2'si de hastanede hayatını kaybetti.



Kaza sonrasında hemen ambulansı aradığını ifade eden Mehmet Ali Şanlı (25), “Hemen arabayı sağa çektim. Kontağı kapattım. Hemen kaza yerine geldim ambulansı aradım. Daha sonra 5 dakika sonra ilk ambulans geldi. Kontrol ettiler onlar zaten ölmüştü. Daha sonra Opel’den fırlayan 3 kişi var. Bir tanesi arka koltuktaydı. Bir tanesi kesin ölmüştü diğerini de ambulansa aldılar. Bir kişinin kolu falan kopmuş. Yoldaydı kol o kolu da almışlar" dedi.

YORUMLAR 50
  • Levent UZUN 2 yıl önce Şikayet Et
    Kazayı gördüm çok feciydi. Gri aracın beklemesi gerekiyordu. Diğer araç yavaşlaması gerekti.
    Cevapla
  • Zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Yollar düzeldi sürücülerimiz düzenlemedi,kurallara uyalım,ayağımızı gaz pedalından az çekelim. Sıkıntı yok.
    Cevapla
  • Salih Tuğra 2 yıl önce Şikayet Et
    En hızlı ben olacağım, en önde ben olacağım, üç saatlik yolu iki saatte gittim, kavşakta ben niye yavaşlıyım, oradan gelen dikkat etsin, bu yolda 70'mi gidilir? Kemere ne gerek var, çocuk koltuğu gereksiz, çocuk önde annesinin kucağında otursun, vizeye gireceğim şu senin lastikleri ödünç versene, yangın söndürme tüpün varmı? Var EVDE!!! Bu arabaya sekiz kişi sığdırdım, kırmızı daha yeni yandı, niye durayımki? Araba sigortasına gerek yok 30 yıllık şöförüm. Ve olmazsa olmazımız, BANA BİR ŞEY OLMAZ kafa yapımız.
    Cevapla
  • Yandım Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim millet dünya'nın en zor millet'idir, Allah bu ülkeyi yönetenlere, ve polis'imize, jandarma'mıza sabır versin, cezada biryere kadar, kanunlarda, insanlar değişmedikce çok zor, medeni olamadık gitti.
    Cevapla
  • Gurbetci biri 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadas demiski turkiyede ehliyet almak kolay, zorlastirilmasi lazim. Diger arkadas trafikte kontrolun olmadigindan yakiniyor. Bende diyorumki ehliyet almayi zorlastirinca, kontrolleri sikilastirinca ve agir cezalar verilince bu kazalar azalirmi? Ceza alan insanlarin yuzde kaci o cezalari oduyor? Devlet ne kadarini tahsil edebiliyor? Ehliyet almayi zorlastinica ehliyetleri verenler gorevlerinde ne kadar ciddi ve samimi olacaklar? Tipki bir alman gibi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Teleferik faciasından önceki 5 dakika ortaya çıktı! Her ne olduysa 25 saniye sonra oluyor
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti