Firari 2 FETÖ'cü yakalanıp, cezaevine kondu

Balıkesir’de, TEM Büro Amirliği ekipleri, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan FETÖ/PDY üyesi 2 kişi, yakalanarak cezaevine gönderildi.

Firari 2 FETÖ'cü yakalanıp, cezaevine kondu
Firari 2 FETÖ'cü yakalanıp, cezaevine kondu
GİRİŞ 10.09.2021 09:48 GÜNCELLEME 10.09.2021 09:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Balıkesir’de, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan FETÖ/PDY üyesi 2 kişi, yakalanarak cezaevine gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele (TEM) Büro Amirliği ekipleri, FETÖ üyelerine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında hakkında 8 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.Ç.'yi Burhaniye’de yakaladı. Manisa’da yürütülen soruşturma kapsamında yargılandığı davada 7,5 yıl hapis cezasına çarptırılan S.D. de Edremit’te yakalandı. M.Ç. ve S.D., işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Darbeci general Semih Terzi'nin oğlu yurt dışına kaçtıDarbeci general Semih Terzi'nin oğlu yurt dışına kaçtı

Konuyla ilgili olarak Balıkesir Valiliğinden açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü’nce ilimiz genelinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü firarisi şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda, haklarında; KHK ile kapatılan müzahir dernek üyesi olan ve Bank Asya hesabı bulunan, Balıkesir Burhaniye İlçesinde FETÖ silahlı terör örgütünün mütevelli heyeti içerisinde faaliyet gösteren, hakkında 8 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan, M.Ç isimli şahıs Burhaniye ilçemizde yakalanmıştır. FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün haberleşme aracı olan Bylock kullanıcısı ve KHK ile kapatılan müzahir şirket çalışanı olan, örgütün bayan yapılanmasında sohbet ablalığı yapan ve 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.D. ise Edremit’te yakalanmıştır.”

İhanet şebekesi dernek SİHA'lara boykot çağrısı yaptı! İhanet şebekesi dernek SİHA'lara boykot çağrısı yaptı!

Aranan FETÖ'cü evindeki gizli bölmede yakalandıAranan FETÖ'cü evindeki gizli bölmede yakalandı

Eski Yargıtay tetkik hakimi FETÖ firarisi çift Ankara'da yakalandıEski Yargıtay tetkik hakimi FETÖ firarisi çift Ankara'da yakalandı

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    kacan iki kat daha ek ceza alacak yardim eden de ayni zaten yakalanmis olsa coktan cikar idi yatacagi zaman bakin iki yil o da belki hep sov cezalar madem yatmayacak ise niye verirler daha anlamiyorum net ceza olacak sov ceza degil
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Başörtün den Utan ne kadın .O fetöcü bir yahudi .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!