AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten '12 Eylül' paylaşımı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 12 Eylül darbesinin 41. yıl dönümünde sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten '12 Eylül' paylaşımı
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten '12 Eylül' paylaşımı
GİRİŞ 12.09.2021 12:42 GÜNCELLEME 12.09.2021 12:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 12 Eylül darbesinin 41. yıl dönümünde sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Çelik, "12 Eylül darbesinden 15 Temmuz darbe girişimine kadar millet düşmanları bir çok kez saldırdı demokrasimize. Her darbe, millet düşmanlığıdır. Darbeler ve vatanseverlik bir arada olamaz. Kendi milletine silah çekenler ülkemize düşmanlık etmişlerdir. Darbeler ve vesayet girişimleri için gerekçe uyduranlar, silahlı darbeye girişenlerden daha büyük düşmanlık etmişlerdir ülkemize. Sahte bir vatanseverlik anlayışını demokrasinin önüne geçirmeye çalışmışlardır." açıklamasında bulundu.

"Hukuk dışı vatanseverlik olmaz. En son 15 Temmuz darbe girişimine karşı gösterilen millet direnişi ve o gece Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu kararlı ve dirayetli tutum ülkemizi ve demokrasimizi düşman işgaline karşı korumuştur." diyen Ömer Çelik, "27 Mayıs darbesinden beri süren bu düşmanlıkla mücadelemiz sürecektir" dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • Hüseyink 2 yıl önce Şikayet Et
    Bilen konuşuyor bilmeyen konuşuyor yasayan yasamayan konuşuyor ben yasadım bennn kardes kardesi öldürüyordu sokaklar çatışma alanıydı sokaklarda yüruyemiyorduk insanlar okullarını bıraktı dağ köylerine kaçtı alt sokağa iniyorsun sağcımısın solcumusun yanlış söylesen öldürüyorlar ne anlatıyorsunun 12 eylül darbesi olmasa bizler ölmüştük ölmüş ben darbeleri asla savunmam doğruda bulmam ancak 12 eylül gerekliydi bunu bilirim yasadım yasadım
    Cevapla
  • Doğrucu Davud 2 yıl önce Şikayet Et
    Sizce 12 eylül davasında adalet yerini buldu mu ? Bence bulmadı göstermelik bir şey oldu, yani bunca acıya karşı kamu vicdanı tatmin olmadı !..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yönetilemeyen Türk futbolunda yeni olay! 3. kez sahadan çekilme vakası
Kredi notu kararı sonrası çarpıcı yorum: Türkiye tehlikeyi atlattı