Cumhuriyet Yazarı Mine Kırıkkanat: Cenazemde imam istemiyorum

Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Mine Kırıkkanat'ın Twitter adresinden yaptığı "Cenazemde ne imam, ne hafız, ne musalla taşı, ne yeşil yemeni ve ne de tek kelime Arapça istiyorum, kesin vasiyetimdir" paylaşımı büyük tepki topladı.

Cumhuriyet Yazarı Mine Kırıkkanat: Cenazemde imam istemiyorum
Cumhuriyet Yazarı Mine Kırıkkanat: Cenazemde imam istemiyorum
GİRİŞ 15.09.2021 14:47 GÜNCELLEME 15.09.2021 14:55
Bu Habere 1052 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Mine Kırıkkanat, "Vasiyetimdir" diyerek paylaştığı skandal tweet, birçok kişiden tepki aldı. 

Mine Kırıkkanat'ın ""Diyaneti eleştirenlere, “cenazeni kıldıran imam bulamayacaksın” gibi aptalca tehditler savruluyor. 2. Muazzez İlmiye Çığ olmaya kararlıyım, biiir! Cenazemde ne imam, ne hafız, ne musalla taşı, ne yeşil yemeni ve ne de tek kelime Arapça istiyorum, kesin vasiyetimdir, ikiii!" paylaşımına "İstemediklerinizi söylemişsiniz yerine ne istersiniz" sorusu geldi. 

Kırıkkanat da, "Şarkılarla türkülerle uğurlanacağım, yakınlarım biliyor ne yapılması gerektiğini. Keşke krematoryum olsa da yakılsa cesedim" dedi. 

TAKİPÇİSİNE HAKARET!

Kırıkkanat, kendisine gelen "Amaçları tahrik etmek, dine saldırtmak, bundan prim yapmak, sazan gibi düşüyorsunuz. Cenaze bir kamu hizmeti ,imam devletin memuru, maaşını millet ediyor, bu kamu hizmetini vermek zorunda.." yorumuna da "IQ kaç sizde? Reddediyorum diyorum, ret!" diyerek hakaretle yanıt verdi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1052
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Devrimlerin hedeflediği insan tipi!..
    Cevapla
  • İmam 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten İmam müslüman cenazesini kılar. İstediğin yerden kaldırırlar seni. Zorlama yok.
    Cevapla
  • M Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Cenazene papaz gelsin, imamlara öfkeniz neden
    Cevapla
  • müsait 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu knın ölmüşüne papaz da gelmez çünkü ateist.Ha papaz belki bilmeden gelebilir.Yeterki müsluman mezarlıgina uğramasın
    Cevapla
  • harakiri 1 yıl önce Şikayet Et
    böylesi harbi yaratıkları severim harbice saldırıyor...başkaları gibi mürai değil...bunlar emperyalizmin bu ülkedeki sözcüleri...ne yapsınlar;arapçaya kızarlar türkçe yerine uydurukça kelimeler kullanırlar,ammaaaaa ingilizce oldumu .....sevinir gülerler..bunlar böyle yaratıktırlar işte...başkalarının hesabına çalıştıkları içinde ağa babalarının güdümünde konuşurlar o kadar.
    Cevapla
  • Can dost 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendi tercihi Sabah akşam dine dindara küfreden münafıklar ölünce cenazesini camiye getirip küfrettiği adamlara kıldırıyorlar. Bu talep hoşunuza gitse de gitmese de Dini sevmediğini Mertçe söyledi. Hoş ölünce bizde onun cenazesine gidecek ve kılacak değildik. Aslında herkesin böyle tepki vereceğini bildiği için böyle vasiyet etmiş olabilir. Aziz nesinde aynısını vasiyet etmişti. Darısı Uğur Dündar ile Müjdat Gezene haydi sizde yiğitlik yapın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı