Meteoroloji duyurdu! İstanbul dahil 16 ile son dakika uyarısı

Yağışlar hafta sonu da devam edecek! Meteoroloji İstanbul, Edirne, Kocaeli, Tekirdağ, Kırklareli, Yalova, Sakarya, Düzce, Bolu, Zonguldak, Bartın, Artvin, Ardahan, Kars, Ağrı ve Iğdır'a kuvvetli yağış uyarısı verdi.

Meteoroloji duyurdu! İstanbul dahil 16 ile son dakika uyarısı
Meteoroloji duyurdu! İstanbul dahil 16 ile son dakika uyarısı
GİRİŞ 16.09.2021 23:05 GÜNCELLEME 17.09.2021 07:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bu hafta yurdun bazı kesimlerinde etkili olan yağışlı hava etkisini artırarak sürdürecek. Meteoroloji Genel Müdrlüğü tarafından yayınlanan haftalık yağış haritasında birçok ilde kuvvetli sağanak yağış uyarısı verildi.

16 İLE DİKKAT

Meteoroloji cumartesi günü için; İstanbul, Edirne, Kocaeli, Tekirdağ, Kırklareli, Yalova, Sakarya, Düzce, Bolu, Zonguldak, Bartın, Artvin, Ardahan, Kars, Ağrı ve Iğdır'a kuvvetli yağış uyarısı verdi.

SEL VE SU BASKINLARINA DİKKAT

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada, "Doğu Karadeniz'de bugün beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, öğle saatlerinden itibaren Rize'nin doğusu ile Artvin'in kıyı kesimlerinde kuvvetli yer yer çok kuvvetli (51-75 Kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar ve yerel kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Kuvvetli yağışların gece saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor." denildi.

ANKARA'NIN GÜNEY KESİMLERİ YAĞMURA TESLİM OLACAK

Bugün Kırşehir, Aksaray, Niğde, Nevşehir, Kırıkkale, Karaman ve Kayseri illerinin batı kesimlerinde ve Ankara ilinin güney kesimlerinde de yerel olarak kuvvetli yağış bekleniyor.

TÜRKİYE GENELİ 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU


17 Eylül, Cuma

18 Eylül, Cumartesi

19 Eylül, Pazar

20 Eylül, Pazartesi
21 Eylül, Salı

YORUMLAR 3
  • Muhammed 2 yıl önce Şikayet Et
    Dünya kışa girdi Adana da hava hala 40 derece
    Cevapla
  • Mehmet Camurcu 2 yıl önce Şikayet Et
    kaç gündür metroloji yağmuru yagdiramadi. tahminler Fos çıkıyor
    Cevapla
  • Murat76 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu karadenizliler doğuştan mimar ve usta herhalde. Yaptıkları evleri görünce insan hayrete düşüyor. Ama ne olur şu dere yataklarına ev yapmayın. Eğer evi bu şekilde olanlar varsa uyarıları dikkate alıp bir kaç günlüğüne güvenlikli bir yere geçsinler. Türkiyeyi tekrar yasa boğmasınlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor
Türkiye Gazze'ye en çok yardım yapan ülke unvanını bırakmadı