Akıllanmaz Youtuber! Bu kez de metrobüs üstünde Avrupa'dan Asya'ya geçti

İstanbul'da daha önce metrobüs, otobüs ve minibüsün üstünde yolculuk yapan ve Galata Köprüsü'nden geminin üzerine atlayan Youtuber, bu kez de Avrupa yakasından Asya'ya metrobüsün üstünde gitti.

Akıllanmaz Youtuber! Bu kez de metrobüs üstünde Avrupa'dan Asya'ya geçti
Akıllanmaz Youtuber! Bu kez de metrobüs üstünde Avrupa'dan Asya'ya geçti
GİRİŞ 19.09.2021 10:43 GÜNCELLEME 19.09.2021 10:58
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

İstanbul Merter'de metrobüsün üzerine çıkarak 5 durak boyunca yolculuk yapan adrenalin tutkunu Youtuber yaptığı tehlikeli hareketi kayda alarak o anları sosyal medyada paylaşmıştı. Aynı genç arkadaşının yardımıyla Sultangazi Cebeci otobüs durağındaki bir otobüsün üzerine tırmanarak üstünde yatarak gizlendikten sonra 12 durak gitmişti ve geçtiğimiz ay da Galata Köprüsü’nden seyir halinde olan bir geminin üstüne atlamıştı. Yaptığı tehlikeli şovlar sonrasında Youtuber, polis ekipleri tarafından 2 kez gözaltına alındıktan sonra idari ve adli işlemleri yapılmasının ardından serbest bırakılmıştı.



AVRUPA'DAN ASYA'YA METROBÜSÜN ÜSTÜNDE GEÇTİ

Ancak sosyal medyada paylaşım yapmak için tehlikeli şovlarına devam eden o genç, bu kez akıl almaz bir yolculuğa imza attı. Arkadaşı ile birlikte Okmeydanı Hastane metrobüs durağına gelen genç, önce durağın üzerine tırmanarak saklandı. Metrobüsün durağa yanaşmasıyla bir anda metrobüsün üzerine atlayan genç, yatarak üstünde gizlendi. Kendi hayatını ve metrobüs sürüş güvenliğini tehlikeye atan genç, Söğütlüçeşme istikametine doğru seyretmeye başladı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsünü metrobüsün üstünde geçmeyi amaçlayan genç, Avrupa yakasından köprüye girdikten sonra Asya kıtasındaki ilk durakta indi.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ KOVALADI, O KAÇTI

O anları kaydeden çılgın genç, yolculuğu metrobüsün üstünde yatarak geçirdi. Yürekleri ağza getiren genç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü istasyonuna gelince metrobüsten durağa atladı. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında yürüyen genç, güvenlik görevlisinin kendisini fark edip kovalamaya başlamasının ardından koşarak kaçmaya başladı. Genç, kendi hayatını ve metrobüs sürüş güvenliğini tehlikeye attığı o anları ise sosyal medyada paylaştı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 48
  • orhan 2 yıl önce Şikayet Et
    bu arkadaşa önce ödül verin sonra bir güzel dövün.
    Cevapla
  • Hasan doğru 2 yıl önce Şikayet Et
    Geberip birinin başını yakacak. Aklı yuka gençlere kötü örnek olup YouTube dan para kazanıyor. Yokmu hakim savcı kanun. Böyle giderse bu tür mikrobik belalar artacak.
    Cevapla
  • Busezon 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne olacak ön kapıdan girip ceza almadan arka kapidan salıverilirse olacağı budur.... Atın bi içeri 6 ay girsin kodese de görsün anya konyayı
    Cevapla
  • CABBAR 2 yıl önce Şikayet Et
    Haberde hayatını tehlikeye atıyor yazmış.Kendi hayatını üç beş beyeni alacam diye düşünmeyen zevzeğin hayatını bizmi düşünecez.Ne hali varsa görsün
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Böyle giderse telef olup gidecek
    Cevapla
  • Caner 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan flaş açıklamalar! "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş!.."
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu