Yol Tv Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini çarpıttı

Yol TV, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yurt açıklamasına cevap olarak kurduğu "Abartılacak bir sorun yok ki" ifadesini, kira fiyatlarındaki artış için söylemiş gibi servis etti.

Yol Tv Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini çarpıttı
Yol Tv Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini çarpıttı
GİRİŞ 19.09.2021 18:25 GÜNCELLEME 19.09.2021 18:25
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ziyareti öncesi İstanbul Atatürk Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Yirmi yıldır yurt sorununu çözemediler. Bir yıl içinde yurt sorununu çözmezsem siyaseti bırakacağım" sözlerine cevap veren Erdoğan, şunları söyledi:

KILIÇDAROĞLU'NA CEVAP VERDİ

Hiçbir dönemde olmadığı kadar yoğun bir şekilde öyle bir yalan atıyor ki bir sene içinde Türkiye'de bu sorunu bitirecekmiş. Zaten böyle abartılacak bir sorun yok ki. Ne abartıyorsun? Şu anda bizim üniversite öğrencilerimize yönelik atılan bu adımlar hiç bir dönemde atılmış değil.

YALAN TWEETİ KALDIRDILAR

Bu sözler, Yol TV tarafından çarpıtıldı. Yol TV, Kılıçdaroğlu'na cevap olarak söylenenleri "Erdoğan, fahiş kira artışına gösterilen tepkileri abartılı buldu: Abartılacak bir sorun yok ki ne abartıyorsun" diyerek servis etti.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 48
  • Hmc 2 yıl önce Şikayet Et
    Yolun sonu kimin elindeyse onlar adına konuşuyor. Kendilerini çoook iyi tanıyoruz.
    Cevapla
  • Manisalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Yolver gitsiiiinnnnn.
    Cevapla
  • Ali Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Çevremde ki kazanan çocukların ailesi hep şikayetçi yurt yok bir yıl daha hazırlansada burda bir yer mi kazansa diyor. İnsanların alım gücü düştü yurt masrafıyla kurtulmak isterken ev masrafı ağır geliyor. Allah yardımcıları olsun çok zor yaşatamayan bilemez.
    Cevapla
  • mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    nasıl yani yurtlarda mı abartılacak sorun yok? benim çocuk 3568. yedek, bu mu abartılması gerekmeyen sorun, ev baktık sadece ev kirasını bile ödeyebilmem mümkün değil, Allah aşkına toplumsal sorunlardan bu kadar kopmayın, binlerce öğrenci ailesi çaresiz bir şekilde sağa sola koşturuyor, bir kısmı çocuğunu gönderemeyecek daha nasıl sorun olsun..
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Haber haklı bence abartılacak bir şey yok derken neye abartılacak birşey yok fiyatlara bir bakın arkadaş bu nereye kadar gidecek
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam yurt sorunundan bahsediyor kardeşim, kiradan değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek