Dalgalarla boğuşan gençlerden biri kurtarıldı, biri kayıp

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde boğulma tehlikesi geçiren bir kişi hastaneye kaldırılırken denizde kaybolan bir kişi için ise arama çalışması başlatıldı.

Dalgalarla boğuşan gençlerden biri kurtarıldı, biri kayıp
Dalgalarla boğuşan gençlerden biri kurtarıldı, biri kayıp
GİRİŞ 20.09.2021 09:43 GÜNCELLEME 20.09.2021 09:43

Olay, akşam saatlerinde Ereğli plajlar mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre denize giren Yusuf E.(19) bir süre sonra denizde çırpınmaya başladı. Arkadaşının boğulduğunu fark eden Ali K.(19) arkadaşını kurtarmak için denize girdi fakat kendisi de dalgalarla boğuştu.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar denize girerek Ali K.'yı kıyıya çıkardı. Diğer vatandaşlar ise durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Ali K.'ya ilk müdahalesini yaptıktan sonra ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kadırdı. Ali K.'nın tedavisine hemen başlanırken yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Öte yandan Sahil Güvenlik ekipleri ise denizde kaybolan Yusuf E.'yi bulmak için denizde araması başlattı. Polis ekipleri gencin eşyalarını alarak incelemelerde bulunurken, itfaiye ve sağlık ekipleri de teyakkuzda bekliyor. Vatandaşlar da çalışmaları meraklı gözlerle izlediği görüldü. Sahil Güvenlik ekipleri denizde kaybolan genci bulmak için başlattığı çalışmalar sürüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama