Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgütlerine kaptıracak tek bir gencimiz yok

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York’taki Yeni Türkevi Binasında TURKEN Vakfı heyetini kabulünde önemli açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 20.09.2021 22:49 GÜNCELLEME 20.09.2021 22:52
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York’taki Yeni Türkevi Binasında TURKEN Vakfı heyetini kabulünde açıklamalarda bulundu.

Hükümetlerimiz döneminde yürüttüğümüz gençlerimizle ilgili çalışmalara gençlerimizin en donanımlı şekilde yetişmesi için her türlü desteği sunduk. 

Gençlerine sırtını dönen bir milletin istikbali tehdit altında demektir. Vakfımızın gerçekleştirdiği faaliyetler çağımızın vebası olan alanlarda ülkemiz adına önemli katkılar sağlıyor. 

"BİZİM TERÖR ÖRGÜTÜNE KAPTIRACAK TEK BİR GENCİMİZ YOK"

İster DEAŞ, ister PKK ister FETÖ olsun bizim terör örgütlerine kaptıracak tek bir gence tahammülümüz yoktur.  Bunun için onlar bir çalışıyorsa biz on çalışacağız.

"SİZLER SIRADAN BİR ÜLKENİN EVLADI DEĞİLSİNİZ"

Siz tarihte destanlar yazan bir milletin evlatlarısınız. 15 Temmuz gecesi milletimiz elleri ile silahları durdurarak dünyaya demokrasi dersi vermiştir. Ümüdinizi asla yitirmeyin, başınızı asla eğmeyin, sizler aydınlık yarınlarımızın evlatlarısınız. 

Sizlerden kendiniz ülkeniz ve milletiniz için hayal kurmaya devam etmenizi istiyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

YORUMLAR 11
  • Tuzla 2 yıl önce Şikayet Et
    Istanbuldaki Su havzasi sahalarinda mahkumlarida kullanarak maliyerine et sut tavuk yumurta domates biber salatalik uretin yerinde maliyetine satin 20 milyonluk pazar 20 km otede istanbulu doyurun fiyatlar yariya iner
    Cevapla
  • Bu ülke hepimizin 2 yıl önce Şikayet Et
    Her zaman özelleştirme olmaz bazende enflasyonu önlemek için gerekirse devlet tarafından bir şirket zinciri satın alınıp devletleştirilip milletin hizmetine sunulup fahiş fiyat artışı önlenip piyasada istikrar sağlanabilir
    Cevapla
  • Okan 2 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanımız "Bunun için onlar bir çalışıyorsa biz on çalışacağız." demiş. Fakat gerçekte on çalışan falan yok. Cezalar yetersiz, ne öneri getiren var, ne bu konuda çalışma yapan var. Milletvekilleri ne iş yapar?
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu anda tv de istanbul ve ülkemizdeki diğer hava alanları görmezden gelinerek şu anda fazla aktif olmayan Afyon Kütahya hava alanı olumsuzluk olarak sunuluyor. Önceki yorumda da yazdım merak edenler her ücret, maaş gelirler ve giderleri Almanyada yuro ülkemizdede tl olarak karşılaştırabilir. Türkiyede hayatın daha kolay olduğunu görebilir.
    Cevapla
  • Tarihçi 2 yıl önce Şikayet Et
    akşenerin çakma fatihine bak bir de REİSİMİZE bak...
    Cevapla
  • Nurhayat Çelik 2 yıl önce Şikayet Et
    Istıranca daglarından İstanbul a gece gündüz çalışarak su getidi çok çalıştı.Ama yorulmadı severek çalışan yorulmaz.....Şimdiki şovmen bir oturuşda çeyrek domuzu yiyen dostları ile hainlik peşinde....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi