AK Parti'ye dev katılım! 250 kişi AK Parti'ye üye oldu

AK Parti Şahinbey İlçe Başkanlığı'nın yaptığı çalışmalar sonunda Gelecek Partisi, Yeniden Refah Partisi ve Güç Birliği Partisi'nden istifa eden 250 kişi AK Parti'ye katıldı.

AK Parti'ye dev katılım! 250 kişi AK Parti'ye üye oldu
AK Parti'ye dev katılım! 250 kişi AK Parti'ye üye oldu
GİRİŞ 20.09.2021 23:35 GÜNCELLEME 21.09.2021 10:42
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Düzenlenen katılım törenine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke partiye katılım toplantısında yaptığı konuşmada "AK Parti milletin partisidir milletin hizmetkar partisidir. Kırgınlıklar olabilir dargınlıklar olabilir ancak bunları aşmak mümkündür. Çünkü biz biriz ve bir bütünüz. Samimiyeti ve tevazuyu asla elden bırakmadık, bundan sonra da bırakmayacağız. Milletimizle el ele vererek Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük ve güçlü Türkiye demeye devam edeceğiz. Bu partilerde bulunan kardeşlerimiz kimin hizmet ettiğini, kimin milletin derdi ile dertlendiğini bir kez daha gördüler. 2023 hedefine hep birlikte el ele yürümeye devam edeceğiz" dedi.

SAMİMİ VE İÇTEN ÇALIŞMALARI ETKEN OLDU”

Katılımcılar ise geçiş nedenlerini dikkat çeken şu sözlerle ifade ettiler: "Şahinbey İlçe Başkanı ve İlçe Teşkilatının halka hizmet esaslı samimi ve içten çalışmaları bizlerin AK Parti'ye geçişinde çok önemli bir etken oldu"

ROZETLERİ TAHMAZOĞLU VE TEKE TAKTI

AK Parti’ye geçiş yapan diğer parti yetkililerine sembolik olarak Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke rozetlerini taktılar.

YORUMLAR 5
  • Rizeli 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar kimin iş ysptığını kimin sahtekarlık yaptığını görüyor kardeşlerim gerçeği gördü doğru yola katıldılar hepsine teşekkürler
    Cevapla
  • ASLAN 2 yıl önce Şikayet Et
    böyle daha kıymetli oluyorlar, doğrudan içinde olsalardı kim bakacaktı yüzlerine
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Bitecek bir işleri olduğu İçin üye olmuşlardır. Ama geç kalmışlar.
    Cevapla
  • Önce vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ak parti sokaklara halkın arasına inmez ise işi zor
    Cevapla
  • gürsel oğuz 2 yıl önce Şikayet Et
    malisef halkran kaçıyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor