Ankara'da doktoru bıçaklamıştı! İstenen hapis cezası belli oldu

Ankara'da asistan doktor Ertan İskender'i sırtından ve elinden bıçaklayarak, yaralayan hastası Bayram Nargüler hakkında 22 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.

Ankara'da doktoru bıçaklamıştı! İstenen hapis cezası belli oldu
Ankara'da doktoru bıçaklamıştı! İstenen hapis cezası belli oldu
GİRİŞ 22.09.2021 13:47 GÜNCELLEME 22.09.2021 13:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Poliklinik Bölümü'nde görevli asistan doktor Ertan İskender, 27 Mayıs'ta hastası Bayram Nargüler'in bıçaklı saldırısına uğradı. İskender, sırtının sağ kısmı ve sağ elinden yaralandı. Ameliyat edilen İskender, yaklaşık 1 hafta süren tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi. Olayın ardından gözaltına alınan Bayram Nargüler, savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Bayram Nargüler hakkında yürüttüğü soruşturma tamamladı. Nargüler hakkında, 'kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürmeye teşebbüs' ve 'hakaret' suçlarından 13 yıldan 22 yıla kadar cezalandırılması talebiyle iddianame düzenlendi. İddianame, mahkemeye gönderildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • telefoncu 2 yıl önce Şikayet Et
    şiddetin her türlüsüne karşıyım ama sağlık çalışanları hastalara aşırı psikolojik şiddet uyguluyor en masum sorunuza bile tersleyerek cevap veriyorlar hastasınız soru soramıyorsunuz korkunuzdan derdinizi anlatamıyorsunuz her devlet hastanesinde aynı sorunu yaşıyor insanlar doktora geçmiş olsun ama karşı tarafıda dinlemek lazım
    Cevapla
  • Gökselami 2 yıl önce Şikayet Et
    İyide öldürmeye teşebbüs etmesimi gerekiyor. Onların işleri çok zor ve her türlü insanlarla uğraşıyor. Mesela sen olsan naapardın?
    Cevapla
  • Fikri Tarhanacı 2 yıl önce Şikayet Et
    bu adamlardan sgk vergisini de almayarak sağlık sisteminden şutlayacaksın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
8 ilde operasyon! 'Odacılar' suç örgütü çökertildi
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı