Aşı yaptırmayan sanayici kardeşler koronavirüsten öldü!
Adana'da 10 gündür hastanede koronavirüs tedavisi gören sanayici Ahmet Haydar Gül (46) ile ağabeyi Ali Gül (49), dün akşam 2 saat arayla hayatlarını kaybetti. Kardeşlerin koronavirüs aşısı yaptırmadığı öğrenildi.

GİRİŞ 22.09.2021 22:58
GÜNCELLEME 22.09.2021 23:00
Uluslararası bir sanayi şirketinin ortağı olan Ahmet Haydar Gül ile ağabeyi Ali Gül, 11 Eylül’de hastaneye başvurdu. Testleri pozitif çıkan kardeşlerden Ahmet Haydar Gül özel bir hastanede, Ali Gül ise Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı.
Durumları kötüleşen kardeşler, müdahalelere rağmen dün akşam 2 saat arayla yaşamlarını yitirdi. İki çocukları olduğu öğrenilen kardeşler, bu sabah Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verildi.
KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
-
selahaddin 3 yıl önce Şikayet EtAllah rahmet eylesin , Ailesine sabir versinBeğen
-
ali 3 yıl önce Şikayet Etçukurovada pamuk çoookBeğen
-
Ömer 3 yıl önce Şikayet EtRabbim rahmet etsin inşallah ailesine sabırlar versin haberi yaparken veya yazaerken öldü değilde vefat etti deseniz daha uygun olmazmı tabiki ölüm hepimiz için fikrimi söyledim sadece hoş değil benceBeğen Toplam 11 beğeni
-
Mehmedi 3 yıl önce Şikayet EtAllah rahmet etsinBeğen Toplam 7 beğeni