İçişleri Bakanı Soylu sınır içindeki terörist sayısını net rakam vererek duyurdu!

İçişleri Bakanı Soylu, Ankara’da Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu 4. Olağan Genel Kurulu’nda konuştu. Soylu, sınır içindeki terörist sayısını net rakam vererek duyurdu. Soylu, "Bugün Türkiye'deki toplam terörist sayısı 189'a indi." dedi.

İçişleri Bakanı Soylu sınır içindeki terörist sayısını net rakam vererek duyurdu!
İçişleri Bakanı Soylu sınır içindeki terörist sayısını net rakam vererek duyurdu!
GİRİŞ 25.09.2021 14:38 GÜNCELLEME 25.09.2021 15:47
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ:İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu 4. Olağan Genel Kurulu'nda konuştu. Bakan Soylu, sınır içindeki terörist sayısının 189'a indiğini açıklayarak "Bunu hayal edebilmek mümkün değildi. Sınırlarımızın ötesinde meydan okuyanlar bugün oradan meydan okuyamıyorlar." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu 4'üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda konuştu. Soylu, sınır içinde bugün itibarıyla Terörist sayısının 189 olduğunu belirtti.

"HAYAL ETMEK BİLE MÜMKÜN DEĞİLDİ"

"Ben Tunceli Kutu Deresi'ni bilirim, Ali Boğazı'nı da Kato Dağını da bilirim." diyen Soylu, şöyle devam etti: "Kutu Deresi ile Ali Boğazı'nda 2 bin PKK'lı terörist eğitim yapıyor, halaylar çekiyordu. Bugün Türkiye'deki toplam terörist sayısı 189'a indi. Bunu hayal edebilmek mümkün değildi. Sınırlarımızın ötesinde meydan okuyanlar bugün oradan meydan okuyamıyorlar."

"SPEKÜLASYONLARIN ALETİ YAPMAMALIYIZ"

Soylu son olarak "Ağrı Dağı bizim de sırtımızı verdiğimiz zaman güç ve güven duyduğumuz bir dağdır. Bizim kuvvetimizdir, şiirimizdir, şarkımızdır. Bu yılın ortasına kadar Ağrı Dağı'na çıkmıyordu. Ağustos ayında Ağrı Dağı'nın zirvesinden altına kadar her gün 600 kişinin kamp yaptığı Ağustos ayının sonuna kadar bir tablo ortaya kondu; güvenlik ve huzur. Bunu elimizden kaçırmamalıyız. Manipülasyon ve spekülasyonların aleti yapmamalıyız." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 22
  • S.UYSAL 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın soylu Reisten Devlet bahçeliden ve sizden Hulusi Akar Paşadan Allah razı olsun bileğinize kuvvet İnşallah sıfıra indireceğiz...
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Güneydoğudan selamlar Seçimlerde HUDA PAR ile mutlaka ittifak yapılmalıdır Çünkü Kürt seçmenin bir kısmı HÜDA PAR lıdır
    Cevapla
  • Hacı emmi 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah senden razı olsun soylu kardeşim. doğunun her yerine artık araba ile gidebiliyorum. hayvancılık doğuda daha da arttı.pkk- kck olayları bitti. chp-hdp-ip-sp ittifakı kuduruyor. dış güçler feryat ediyor ve millet ittifakına bastırıyorlar. hainler birleşti. Erdoğan gitsinde isterse Türkiye batsın. hiç umurlarında değil.
    Cevapla
  • İdris 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun bu vatan için Allah rızası ve ilahı kelimetullah için çalışanlardan bu uğruda şehit ve gazi olan kardeşlerimizden
    Cevapla
  • Gültekin Anadolu 2 yıl önce Şikayet Et
    Kırk yıldır terör ile yatıp terör ile kalkıyoruz.Onca öldürülen sakerin,polisin,sivil vatandaşın hesabını kimler verecek.Bunların hesabı onları destekleyenlerden mutlaka sorulmalıdır.Adamlar para vererek benim ormanlarımı yaktırıyor. Ya bundan hiçmi ibret alınmıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...