MSB duyurdu: Komandolar etkisiz hale getirdi!

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 6 PKK/YPG’li teröristin komandoların müdahalesiyle etkisiz hâle getirildiğini açıkladı.

GİRİŞ 26.09.2021 10:50 GÜNCELLEME 26.09.2021 14:16
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), "Terör örgütü PKK/YPG’nin bir saldırı teşebbüsü daha akamete uğratıldı. Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 6 PKK/YPG’li terörist, Kahraman Komandolarımızın müdahalesiyle etkisiz hâle getirildi." açıklamasında bulundu.

TERÖR İNLER YERLE BİR EDİLİYOR

MSB, "Vatan ve Bayrak içindir mücadelemiz [] Irak’ın kuzeyindeki Pençe Yıldırım operasyonu bölgesinde görev yapan 8’inci Komando Tugayımızın Kahraman Komandoları, zorlu arazi şartlarına rağmen teröristlerin inlerini başlarına yıkmaya devam ediyor!" paylaşımında bulundu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 8
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    "Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galib et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın."
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanım , Allahın izni ile ,29 Ekimde bir doğalgaz müjdeside ne olur verin. Türkiye düşmanlarının yüreğine ateş düşsün.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    cia,mossad,fetö , pkk ve chpnin tek derdi var, Recep Tayyip Erdoğanı Devirmek ülke batsın umurlarında bile değil çünkü Türkiye islamın son kalesi. tarafınızı iyi seçin.
    Cevapla
  • Fikret 2 yıl önce Şikayet Et
    Elleriniz dert görmesin Aslanlar..
    Cevapla
  • siirtli 2 yıl önce Şikayet Et
    fareler gibi gebert gebert bitmiyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti