Aşı karşıtlarından gazetecilere saygısızlık

Ankara’da aşı karşıtlarının düzenlediği “Büyük Uyanış Başkent” adlı mitingde, aşı karşıtları, basın mensuplarına, “Dışarı” sloganıyla saygısızlık yaptı.

GİRİŞ 26.09.2021 16:40 GÜNCELLEME 26.09.2021 17:27
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Aşı karşıtları, Ankara Anıtpark’ta, “Büyük Uyanış Başkent” başlığıyla miting düzenledi.

HES kodu, maske ve mesafe kuralları ile girilen mitingde aşı karşıtlarından oluşan grup, Kanal D’nin kameramanını ve muhabirini görünce, “Kanal D dışarı” diye slogan atmaya başladı.

Minibüsün üzerinde bulunan konuşmacının anonsu ile galeyana gelen aşı karşıtı grup bütün basın mensuplarına, “Dışarı” sloganı atarak saygısızlıkta bulundu. Kalabalığa karşı saygısını bozmayan Kanal D muhabiri Oğuz Şahin ve kameraman Bayram Şahin miting alanında uzaklaşırken, aşı karşıtları alanda gördüğü bütün kameramanlara, “Dışarı” sloganları atmaya devam etti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 25
  • Pınar 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben internetten izledim, olayın doğrusu şöyle gerçekleşti: orada sadece "Kanal D dışarı" diye tepki gösterildi, sebebi de Kanal D'nin Arka Sokaklar dizisinde insanları aşılı, aşısız diye ayrıştırdıkları bölüme tepki idi, izleyiniz, insanların alerjisi olabilir, aşı hakkında çekinceleri olabilir, bunun yolu ayrıştırmak, ötekileştirmek değildir.
    Cevapla
  • Volkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Oraya yani mitinge katılan tüm vatandaşlardan Allah razı olsun
    Cevapla
  • aziz 2 yıl önce Şikayet Et
    yaşım 51..korona geldi geleli,maske zorunlu mekanlarda takrım.havuza spora masaja gittim.4 kez yurtdışına gittim.sabiha g.havaalanında sigara ictim.el sıkıştım.hep sokaktayım..ne ailem ne ben.2 senedir 1 ilaç dahi yazdırmadık devlete.aşı adaylarındanda olmadık!! ama!! para ile irtibatım oldu.elimi yıkadım yada dezenfekte ettim..ailecek aynı durum..aetı..binamızda 9 hane.gvar.7 si korona oldu.ama öyle ölen kalan ağır geçiren olmadı.aklımda deli sorular.aşı adaylarından enjekte olanlar koronamı oluyor!!
    Cevapla
  • bidost 2 yıl önce Şikayet Et
    aşı karşıtlığı konulu miting yapmak ahmaklıktır..... toplum sağlığı düşmanları
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Her dinin her ırkın bir bağnaz grubu malesef vardir. Aslına bakarsanız da hepsi aynı kafadir, akıllarını çok kullanmazlar, aşırı suphecidirler, hayatı kendilerine zindan ederler, kendilerini şanslı görürler, altenatif tıp dedikleri saçmalık ilmine inanırlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son yapılan anket ortaya çıktı! CHP iktidar olur mu?
ABD'de gençler tekbir getirerek Filistin'e destek oluyor