Bildiri yayımlayan Savcı Eyüp Akbulut'un babası koronavirüsten hayatını kaybetti

Pandemi tedbirlerini usulsüz şekilde eleştirdiği için görevden uzaklaştırılan Cumhuriyet Savcısı Eyüp Akbulut'un babası, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Bildiri yayımlayan Savcı Eyüp Akbulut'un babası koronavirüsten hayatını kaybetti
Bildiri yayımlayan Savcı Eyüp Akbulut'un babası koronavirüsten hayatını kaybetti
GİRİŞ 27.09.2021 11:33 GÜNCELLEME 27.09.2021 11:33
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Esenlik Bildirisi’yle pandemi tedbirlerini eleştirdiği için görevden uzaklaştırılan Şanlıurfa‘nın Viranşehir ilçesinde Cumhuriyet Savcısı Eyüp Akbulut'un korona virüs tedavisi gören babası Muammer Akbulut (65), tedavi gördüğü Bursa Şehir Hastanesinde hayatını kaybetti. Akbulut'un cenazesi İnegöl ilçesinde defnedildi.

Corona tedbirleri kapsamında alınan yasakların hukuka aykırı, aşıların ise sağlığa zararlı olduğunu ileri sürerek bunlara karşı re'sen soruşturma açtığını duyuran Viranşehir Cumhuriyet Savcısı Eyüp Akbulut görevinden uzaklaştırılmıştı. Youtube üzerinden 28 dakikalık bir video yayınlayan ve Esenlik Bildirisi’yle pandemi tedbirlerini eleştiren Eyüp Akbulut, çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu, Akbulut’un geçici olarak görevden uzaklaştırıldığını duyurmuştu.

Savcının babası Muammer Akbulut, korona tedavisi gördüğü Bursa Şehir Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Akbulut'un cenazesi, Turgutalp mahallesi Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Mahmudiye mahallesi Mezarlığı'nda defnedildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 58
  • keremcan 2 yıl önce Şikayet Et
    bence kendisi de yediğine içtiğine dikkat etsin mmümkün mertebe dışarıdan bi şey yeyip içmesin.oyun çok büyük satın alamıyaakları insan sayısı çok az.
    Cevapla
  • VBT 2 yıl önce Şikayet Et
    Tam ibretlik bir konu..
    Cevapla
  • Sabri 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen ibret için uyumaya devam et
    Cevapla
  • Delo 2 yıl önce Şikayet Et
    Valla saçma sapan yorumları yapmadan oncey düşünmek lazım hastalık bu herkesin başına gelebilir. Devlet vatandaşını sever yanında olur yardım eder. Devleti karalamak hainliktir.
    Cevapla
  • Muammer 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam genç kendisi hastalığı en az hasarla atlatabilir baba gitti rabbim ameline göre versin. Sen aşı vurun veya vurulma da insan karın aklını neden çeliyorsun mübarek. Muhalif olmak için insanların hayatı ile oynamak hiç doğru bişey diil. Savcı karşı ise herkez karşı olabilir. Ama bu adam hekim değil aşının sağlıksız olduğunu neden iddia ediyorki.
    Cevapla
  • Kadirovic 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi o savcı gidip otopsi isterse ve otopsiyi bağımsız kuruluşlar dan almak istiyorum derse ne diyeceksiniz?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Suudi Arabistan ve BAE'den İran'a operasyon darbesi! Tüm planı ABD'ye sızdırmışlar
Tarih verip yalvardılar: Türkler geliyor, acil bizi tanıyın...