Son Dakika: Hrant Dink cinayeti davasında son dakika gelişmesi

Son dakika haberi... Hrant Dink cinayeti davasında kaçak FETÖ'cülerden Zekeriya Öz ve Ekrem Dumanlı'nın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi.

Son Dakika: Hrant Dink cinayeti davasında son dakika gelişmesi
Son Dakika: Hrant Dink cinayeti davasında son dakika gelişmesi
GİRİŞ 29.09.2021 10:57 GÜNCELLEME 29.09.2021 11:24
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ:Dink Cinayeti davasında Zekeriya Öz ve Ekrem Dumanlı'nın kaçak sayılma şartları oluştuğu gerekçesiyle mal varlıklarına el konulmasına karar verildi.

AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayeti davasında dosyası ayrılan firari sanıklara ilişkin davada, firari sanıklar Zekeriya Öz ile Ekrem Dumanlı'nın kaçak sayılma şartları oluştuğu gerekçesiyle mal varlıklarına el konulmasına karar verildi.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada Mahkeme Başkanı, firari sanıklar Zekeriya Öz ile Ekrem Dumanlı'nın kaçak sayılma şartları oluştuğunu ve bu nedenle celse arasında mal varlıklarına el konulduğunu kaydetti. Duruşmaya katılmayarak mazeret dilekçesi sunan avukatların, mazeretini kabul eden mahkeme heyeti, duruşmayı erteledi. Aynı dava kapsamında, firari sanıklar Fetullah Gülen, Adem Yavuz Arslan, Coşgun Çakar, Halil İbrahim Koca, Mehmet Akif Yılmaz, Faruk Mercan, Metin Canbay, Ömer Faruk Kartun, Serkan Şahan, Yılmaz Angın ve Yunus Yazar'ın kaçak sayılmalarına ve kaçak sayılan sanıkların menkul ve gayri menkullerine el konulmasına karar verilmişti. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • Gölge 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir vatan haini kaçıyor, aradan yıllar geçiyor ve farklı bir konudan dolayı mal varlığına el konuyor. Adalet distemimiz müthiş hızlı
    Cevapla
  • karagöz 2 yıl önce Şikayet Et
    bu vatan hainlerinin malı kaldımı ki...ne garip bir hukuk sistemi...atı alan avrupayı geçti...abd ye yerleşti...sizin uğraştığınız şeye ve zamana gülüyorlardır...
    Cevapla
  • Cafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainler bu zamana kadar mal mülkümü bırakır hepsini çoktan elden çıkarmışlardır.
    Cevapla
  • S. Ö. 2 yıl önce Şikayet Et
    Günaydın, eğer bir şeyleri kalmışsa.
    Cevapla
  • kartal 2 yıl önce Şikayet Et
    Mallarımı kaldı bunca yıl sonra
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Putin Türkiye'ye geliyor
Öcalan'ın milletvekili yeğeninden skandal sözler!