MSB duyurdu: İKA'lar göreve hazır!

MSB, muharebelerde düşman unsurlarının gözetlenebilmesi ve müdahale edilemeyen bölgelere emniyetli bir şekilde girilebilmesini sağlayacak İKA'ların Kara Kuvvetleri Komutanlığı birliklerinde kullanılmaya başlandığını açıkladı.

MSB duyurdu: İKA'lar göreve hazır!
MSB duyurdu: İKA'lar göreve hazır!
GİRİŞ 29.09.2021 15:20 GÜNCELLEME 29.09.2021 15:39
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Muharebede, her türlü harekâtta girilemeyen, gözetlenemeyen ve müdahale edilemeyen bölgelere emniyetli bir şekilde girilebilmesi, gözetlenebilmesi ve müdahale edilebilmesini sağlayan İnsansız Kara Araçları'nın (İKA) Kara Kuvvetleri Komutanlığı birliklerinde kullanılmaya başlandığını açıkladı.

Bakanlığın sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yapıldı ve bir de İKA sisteminin özelliklerinin anlatıldığı infografik paylaşıldı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 8
  • Kadir 2 yıl önce Şikayet Et
    Milli savunma bakalnligi bu gidisle chpkk ve yandadaslarinin kalan gram aklinida alacak. Raabim devletimize ordumuza milletimize ümmetimize guc kuvvet zafer ustune zafer nasip etsin. Amin amin amin.
    Cevapla
  • Cesur ADAM 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne ya HEYKEL BİLE DEĞİL, Biz istanbulu kazandık hele 2023 Türkiyeyi kazanalım hepsini heykel yapacağız barikalarına betol döeceğiz. Türkiye Bu yobazların yaptıkları ile değil HEYKEL İLE GELİŞİR.
    Cevapla
  • israfil T. 2 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah.
    Cevapla
  • azi 2 yıl önce Şikayet Et
    maşallah
    Cevapla
  • mslcc 2 yıl önce Şikayet Et
    bi de ufak çaplı bi tabanca taktılar mi bundan kralı yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar