Yunanistan'a kaçma hazırlığındaki 5 FETÖ şüphelisi yakalandı!

Tekirdağ'da, Yunanistan'a kaçmaya hazırlanan ve haklarında yakalama kararı olan 5 FETÖ şüphelisi, polis ekiplerince durdurulan araçta yakalandı.

Yunanistan'a kaçma hazırlığındaki 5 FETÖ şüphelisi yakalandı!
Yunanistan'a kaçma hazırlığındaki 5 FETÖ şüphelisi yakalandı!
GİRİŞ 01.10.2021 17:29 GÜNCELLEME 01.10.2021 17:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir grup FETÖ şüphelisinin Yunanistan'a kaçma hazırlığında olduğunu belirledi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, takibe aldıkları aracı durdurarak, 5 kişiyi gözaltına aldı.

Şüphelilerin haklarında yakalama kararı bulunan eski astsubaylar Y.S., İ.Y. ve F.A., eski askeri okul öğrencisi Z.K. ve eski öğretmen M.K. olduğu, meslekten 'FETÖ üyeliği' nedeniyle ihraç edildikleri ve tutuksuz yargılandıkları belirtildi.

Araçta yapılan aramada ise Edirne'den Meriç Nehri'ni geçmek için kullanılacağı belirtilen lastik şişme bot, kürek ve pompa ele geçirildi.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR 2
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Eski askeri okul öğrencisi,eski öğretmen...Sorsan bazılarına askeri öğrencinin ,öğretmenin Fetö ile ne işi olabilir derler.Demekki Yunanistan a tarla bakmaya gidiyorlar! Bilet bulamamkşlar ya da sosyal mesafe için yanlız ,kaçak gidiyorlarmış!
    Cevapla
  • Sultan Şahin 2 yıl önce Şikayet Et
    Topunun kökü kurusun inşallah!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mevduatta parası olanlar dikkat: Süresi 30 Nisan'da bitiyor!
Şifre Irak hükümet sözcüsünün sözleri mi?