7 yaşındaki oğluna otomobil kullandıran babaya kesilen ceza belli oldu!

Samsun'da 7 yaşındaki oğluna otomobil kullandırdığı anlara ait görüntüleri çekip sosyal medyada paylaşan Ersin U.’ya 2 bin 698 TL ceza kesildi.

7 yaşındaki oğluna otomobil kullandıran babaya kesilen ceza belli oldu!
7 yaşındaki oğluna otomobil kullandıran babaya kesilen ceza belli oldu!
GİRİŞ 01.10.2021 17:40 GÜNCELLEME 01.10.2021 17:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Ersin U.'nun 7 yaşındaki oğluna Otomobil kullandırıp, cep telefonuyla çektiği görüntüleri sosyal medyada paylaşmasının ardından inceleme başlattı.

Görüntüleri inceleyen ekipler, Ersin U.'yu gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından hakkında 'Trafik ve genel güvenliğini tehlikeye düşürmek', suçlarından toplam 2 bin 698 TL cezai işlem uygulanan Ersin U., serbest bırakıldı.

YORUMLAR 5
  • TR - SAKARYA 2 yıl önce Şikayet Et
    Savci ve Hakimlerimizin Dikkatine => Gün gelecek, bu sorumsuz adamin 7 yaşındaki oğlu büyüyecek, ve ayni sekilde sorumsuz davranacak 7 yaşındaki oğluna sorumsuzca otomobil kullandırtma ihtimali çok yüksek, çünkü verilen cezalar egitici degil, halbuki cezalarin esprisi egitici olmasindan geçer, hiçkimse gerçek anlamda hatalarin ciddiyetini tam anlamiyla görmüyor kavramiyor !! ...Trafik kazalarin %80 sorumsuz davranan insanlardan olustuguna göre, sorumsuzlugun sonuçlarini görmeden kavramanilmasi çok zor, dolaysiyla hastanelerde ayagi kolu kopmus veya felç olmus magdur kazazedelerimizin halini görmelerini saglayin, inanin bu çok daha isabetli, çok daha egitici olacaktir !!! saygilar
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Savcılarında dava açması iyi olurdu
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür cezalar en az on bin olmalı
    Cevapla
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    ne ceza ya komik bu tip suclarin hapis cezasi ve ehliyet en az bes yil alirsin baba anne kim yap dedi ise ve bes yil her hafta bir akil hastanesine gitme zorumlu yaparsin
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Böyle ceza sadece Türkiye'de olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
The Economist yazdı: Dolar hakim olsa da çöküş yakın
Yüzde 500 yetmedi! İmamoğlu’nun ilk işi İstanbul’da suya zam