Geleceğin iletişimcileri Esenler’de yetişecek

Esenler Belediyesi Sanat Evi ve İletişim Platformu iş birliğiyle gerçekleşecek olan Esenler Medya Akademisi’ne başvuruları başladı.

Geleceğin iletişimcileri Esenler’de yetişecek
Geleceğin iletişimcileri Esenler’de yetişecek
GİRİŞ 03.10.2021 21:26 GÜNCELLEME 03.10.2021 21:26

Esenler Belediyesi, geleceğin iletişimlerini yetiştirmek için medya akademisi düzenlediğini açıkladı. 18-30 yaşlarındaki üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşecek olan akademide TV haberciliği, dijital medya, sinema ve gazetecilik alanlarında eğitimler verilecek.

UZMAN EĞİTMEN KADROSU

Eğitimler kapsamında öğrencilerle doğru ve etkili haber yazma, haberin görsel unsurlarını oluşturma, kamuoyu oluşturma, interaktif ve mültimedya içerik paylaşımı, sinemanın tarihsel gelişimi, kurgu-montaj teknikleri gibi genç iletişimcilerin ihtiyaç duyacağı içeriklerin paylaşılacağı belirtildi. Akademide dersler, alanında uzman eğitmenlerin önderliğinde yapılacak. Eğitimlere ek olarak medya alanında önemli isimlerle seminerler, workshoplar ve uygulama gezileri düzenleneceği açıklandı. Eğitim sürecinde başarılı olanlara çeşitli medya kuruluşlarında staj yapma imkânı tanınacağı ifade edilen akademide dersler, 10 Ekim’de başlayacak. Akademiye başvurular www.esev.org adresi üzerinden yapılıyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak
Yönetilemeyen Türk futbolunda yeni olay! 3. kez sahadan çekilme vakası