Bebek katili Öcalan için özgürlük istedi: Kürt sorununu O çözer

Terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın yeğeni HDP'li vekil Ömer Öcalan, "Kürt sorunu"nun çözümü için amcasını işaret etti. Yeğen Öcalan, "Öcalan konuşuluyorsa, onun da konuşmaya hakkı vardır" deyip amcası için özgürlük talep etti.

Bebek katili Öcalan için özgürlük istedi: Kürt sorununu O çözer
Bebek katili Öcalan için özgürlük istedi: Kürt sorununu O çözer
GİRİŞ 04.10.2021 06:03 GÜNCELLEME 04.10.2021 06:03
Bu Habere 142 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'de "Kürt sorunu" olduğunu öne sürerek çözümün HDP'de olduğunu söylemiş, HDP'li Sezai Temelli de bunun üzerine "Çözümün adresi ve asıl muhatabı İmralı'dır" diyerek PKK elabaşı Öcalan'ı adres göstermişti.

Türkiye'nin gündemine oturan "muhatap tartışması" devam ederken, bir açıklama da terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın yeğeni de olan HDP'li vekil Ömer Öcalan'dan geldi.

Yeni Şafak'ın haberine göre; PKK'nın yayın organına konuşan yeğen Öcalan, "Öcalan konuşuluyorsa, O'nun da konuşmaya hakkı vardır" dedi.

Bebek katili Öcalan'ın "Kürt sorununu" demokratik yollardan çözme noktasında muhatap alınması gerektiğini ifade eden HDP'li Öcalan, "Bunları göz önünde bulundurarak tecridi de ortadan kaldırarak Sayın Öcalan'ın direk halkla temas kurması gerekiyor. Artık Sayın Öcalan'ın fiziki özgürlüğünü konuşmamız gerekiyor" ifadesini kullandı.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 142
  • Malatya 44 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunun gibi şeyler dünyada her yerde var şeytan lar vatanımıza milletimize kimse göz dikmesin CHP parti adını değiştirmeli Zihniyeti ülkeyi bölmek Mustafa Kemal ATATÜRK olsaydı hepsini asardı…
    Cevapla
  • Doğrusu 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi mikrofon Yavuz ağbide, hani vatan millet konularında çok güzel konuşuyor ya buyur ağbi sen ne düşünüyorsun bu konuda. Selocan hapisten çıkarsa hani malum kahvaltı vardıya yanlarında Ömer'i de getirebilirler mi ağbi. Ha birde hdpkklı biri sana hakaret etmişti ağzının payını verdin de ben mi duymadım.
    Cevapla
  • izmitli 2 yıl önce Şikayet Et
    bu ve bunu gibi soysuz hainler benim meclisimde ve benim ödediğim vergi ile meclisten maaş alıyor. bunun adı özgürlük olamaz. hain in cezası dinde ve törede bellidir. İDAM...İDAM...İDAM.
    Cevapla
  • YKC 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de kürt sorunu yoktur. Terör sorunu vardır. Onuda Silahlı kuvvetlerimiz hallediyor Allahın izniyle..
    Cevapla
  • Emir 2 yıl önce Şikayet Et
    herhangi bir şekilde bir bireyin ailesinden birisi suça karıştığında asker polis felan olması kısıtlanırken neden teroristin yeğeni mecliste?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!