Maganda damat gözaltına alındı

Esenyurt’ta gelin alma merasiminin ardından çevredeki vatandaşların canını hiçe sayarak defalarca havaya ateş açan maganda damat, gözaltına alındı. İlk ifadesinde pişman olduğunu ifade eden damat adliyeye sevk edilecek.

GİRİŞ 04.10.2021 12:39 GÜNCELLEME 04.10.2021 12:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Esenyurt’ta gelin alma merasiminin ardından çevredeki vatandaşların canını hiçe sayarak defalarca havaya ateş açan maganda damat, Esenyurt Asayiş Büro ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Dün Esenyurt İstiklal Mahallesi'nde gelin alma merasiminden sonra eve gelen damat, gelini arabadan indirdiği esnada belinden tabancasını çıkartarak havaya ateş açmış, çevredeki vatandaşlara aldırmayan damat, sonrasında ise hiçbir şey olmamış gibi eğlencesine devam etmişti.

Maganda damat silahla dehşet saçtıMaganda damat silahla dehşet saçtı

O görüntüler üzerine harekete geçen Esenyurt Asayiş Büro ekipleri bu sabah evine giderek Ersin B.'yi (34) gözaltına aldı. İlk ifadesinde pişman olduğunu ifade eden Ersin B. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • abdullah 23 2 yıl önce Şikayet Et
    tokat erbaada yorgun mermi ile bir kişinin ölümüne sebep olan kişi 9 ay sonra serbest bırakıldı.buna adalet diyenler gerçek adaleti ahirette görecekler .Yaşasın ölüm, yaşasın cehennem.
    Cevapla
  • Kaan 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkasına yerleştirirken patlasaydı, ne iyi olurdu...!
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Damada bak , müthiş, tam bir delikanlı, aslan parçası varmı böyle yiğit nasılda sıktı ama helal olsun . Karısıda korkmuştur artık ne derse o olur sıkıysa yanlış yapsın onada sıkar yiğit adam analar ne aslanlar doğuruyor???
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Yürü be koçum :) Ahan da öyle havanı indirirler demi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez