Başsavcılıktan FETÖ hükümlüsü Ayşe Özdoğan hakkında açıklama

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ hükümlüsü Ayşe Özdoğan’ın hastalığı nedeniyle infaz erteleme talebi üzerine Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin raporuna göre cezasının infazına cezaevinde devam edilebileceğini açıkladı.

Başsavcılıktan FETÖ hükümlüsü Ayşe Özdoğan hakkında açıklama
Başsavcılıktan FETÖ hükümlüsü Ayşe Özdoğan hakkında açıklama
GİRİŞ 04.10.2021 21:42 GÜNCELLEME 04.10.2021 21:42
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ hükümlüsü Ayşe Özdoğan’ın hastalığı ve tedavi sürecine ilişkin bazı basın yayın kuruluşlarında yer alan iddialarla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, hükümlü Ayşe Özdoğan’ın hastalığı nedeniyle infaz erteleme talebine ilişkin tedavi ve rapor sürecinin titizlikle takip edildiği belirtilerek, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı’nın hastalığın ilerlemediği ve patolojik bir bulgu saptanmadığı yönündeki tetkik sonuçları ve diğer raporları Adli Tıp Kurumu’na ilettiği kaydedildi.

Açıklamada, "1 Ekim 2021 tarihinde Adli Tıp Kurumu Başkanlığı 3. İhtisas Kurulu’nun oy birliğiyle vardığı mütalaaya göre Ayşe Özdoğan’ın tetkiklerinde nüks veya metastaz bulgusuna rastlanmadığı, tedavisiz bir şekilde düzenli aralıklarla takip edildiği, aktif tedavi almadığı tespit edilerek; hayatını cezaevi şartlarında yalnız idame ettirebileceği ve düzenli poliklinik kontrolü sağlanarak cezasının infazına cezaevinde devam edilebileceği sonucuna varılmıştır" denildi.

Açıklamada ayrıca ilgilinin “FETÖ silahlı terör örgütüne üye olma” suçundan kesinleşen cezasının infazı sürecine başlanmasının yasal bir zorunluluk olduğu, adli tıp raporu doğrultusunda infaz işlemlerine başlanıldığı kaydedildi.

YORUMLAR 7
  • alarm 2 2 yıl önce Şikayet Et
    fetöcülerin düşman olduğu kimseler için söylüyorum dikkatli olun. evinize alarm sistemi ve mutfağınıza güvenlik kamerası yerleştirin. siz evde yokken fetöcüler zararlı maddeleri yiyeceklerinize koyabilirler. hırsızlık yapmadıkları için, siz evde yokken evinize girdiklerini bilemezsiniz. Evinizin anahtarını ise kendilerine ait bir fetöcü çilingircide yaptırabilirler. bu fetöcüler tam melunlar. Bu fetöcülerin kullandıkları beyaz tozlar zamanla sinir sistemini bozduğu için kanserede yol açar. İç organların düzenli çalışmasını bozar. Üzerinizde gereksiz bir sinir hali olur her zaman. Elinizde olmadan sinirlenirsiniz. bu tozlar Beyninizin çalışma düzeninede zarar verebilir.
    Cevapla
  • Namik 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainlere ne istediyse verenleride içeride görmek dileğiyle, iyi geceler.
    Cevapla
  • Hamit 2 yıl önce Şikayet Et
    Onlar haindi hergun beddua alıyorlardi Allah belalarını verdi. bu dua alıyor vatansever ve muslumansever Allah korur bunu. korumasaydi zaten şimdiye dek en az 20 defa gitmişti.
    Cevapla
  • MUSTAFA 2 yıl önce Şikayet Et
    Devletin imkanlarını kullanarak mağdur ve zulüm yaptığınız insanların ahını yavaş yavaş çekin böylece. Allah'la kandırdıklarınızın. Belki ahiret azabınız biraz hafifler.
    Cevapla
  • Salih 2 yıl önce Şikayet Et
    Ceza evi bile fazla lüks bunlara hücre hapsi verecen bu memleketin suyu havası haramdır bunlara
    Cevapla
  • dürüst 2 yıl önce Şikayet Et
    alçaklar her alçaklığı deniyorlar ama nafile içeriye girenlerin çıkışları olmaz inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak