İçişleri Bakanlığı: Bugün 'Sahil Rüzgarı 2' operasyonlarına başladık

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Çataklı: Bugün sabah saatleri itibariyle Sahil Rüzgarı 2 operasyonlarına başladık. 9 ilimizde eş zamanlı olarak yürütülecek ve 183 şahsa yönelik olarak gerçekleştirilecek.

GİRİŞ 05.10.2021 10:24 GÜNCELLEME 05.10.2021 10:55
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı önemli açıklamalarda bulundu. 

İşte Çataklı'nın açıklamalarından satır başladı:

"BU SABAH BAŞLADIK"

Turizm sezonunun sonuna yaklaştığımız bu günlerde sezon süresince yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği illerimizde yerel ve bölgesel organize suç örgütü faaliyetlerinde bulunan ve bu suç örgütlerine silah temini gerçekleştirdikleri anlaşılan suç gruplarına yönelik; sahil şeridinde bulunan illerimizi ve turistik diğer büyükşehirlerimizi de kapsayacak şekilde “Sahil Rüzgarı-2” kod adlı operasyon başlatıldı.

Bugün sabah saatleri itibariyle Sahil Rüzgarı 2 operasyonlarına başladık. 9 ilimizde eş zamanlı olarak yürütülecek ve 183 şahsa yönelik olarak gerçekleştirilecek.

Bakanlığımızın koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğümüz ve bu 9 ilimiz Muğla, Antalya, Aydın, Adana, Bursa, Çanakkale, İzmir, Kocaeli ve Mersin illerimizin Emniyet Müdürlüklerinin de katılımıyla gerçekleştirilecek bu çalışma turizm hareketliliğinden faydalanmak isteyen suç örgütlerine yönelik olarak bu çalışma gerçekleştirilecek.

"İLKBAHAR-YAZ OPERASYONLARINDA 127 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"

İlkbahar-yaz operasyonlarında 4 kırmızı 1 mavi 2 yeşil 10 turuncu 17 gri 5 liste dışı olmak üzere 39 sözde üst düzey toplam 127 terörist etkisiz hale getirilmiştir.

BİR AYDA PKK'YA BÜYÜK DARBE! GERİYE 189'UN ALTINDA TERÖRİST KALDI

Eylül ayı operasyonlarında aralarında İçişleri Bakanlığı terör arananlar listesinde, turuncu kategoride bir ve gri kategoride aranan 4 terörist olmak üzere toplam 5 sözde üst düzey teröristin de bulunduğu 95 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Yurtiçindeki terörist sayısı bugün 189’un altına inmiştir."

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 24
  • yilmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    terörü yerinde imha edecekseniz meclisten baslayin, kiyidan köseden degil
    Cevapla
  • Hassan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu operasyonun turizm sezonu öncesi ve/veya sezonda yapılması gerekmiyor mu?
    Cevapla
  • Osmaniyeli 2 yıl önce Şikayet Et
    sezonda yapılırsa turistler görür görmesin diye şimdi turist görürse korkar
    Cevapla
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir daha uyarıyoruz. Hdp, teşkilatı, PKK bağlantılılar, derhal haber uçurun. Kalanlar veya sınır dışındaki pkk-pyd Sdg katılımlı terörist köleleri, emperyal uşakları teslim olsun. Sorumlusu sizler olacaksınız yoksa. Bu iş bitince hakkınızda davalar açılacak. Yedi cedddiniz, gelecek nesiliniz bu ceza ve tazminatı kaldıramaz. Hdp li vekil ve teşkilatında olanlar. Yada bir şekilde bağlantısı olanlar, PKK nın ve yok olmasına vesile olan sizlerin vay halıne. Sonları öncekiler gibi olmasın. Eşkiyalık köleliktir. Dağda taşta mağarada inlerinde olanlar için karar, son açık net . Kaçış yok. Acil teslim tek çıkar yol. Aksi hareket, şu anki mevcudiyet şüphesiz yok oluş.
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Operasyon başlar başlamaz neden haber verirsiniz hiç anlamıyorum.
    Cevapla
  • Zfr 2 yıl önce Şikayet Et
    Hata yapsınlar diye
    Cevapla
  • mert 2 yıl önce Şikayet Et
    bazı dernekleri çokkkkkkkk iyi takip edilsin gelir giderleri gelir nerden geliyor ve nerelere gidiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var