Aşı olmayan 8 aylık hamile Burcu, koronavirüsten yaşamını yitirdi

Hatay'ın Arsuz ilçesinde koronavirüs tedavisi gören 8 aylık hamile Burcu Kırılmış (26), hayatını kaybetti. Bebeği sezaryenle alınan Kırılmış'ın koronavirüs aşısı olmadığı belirtildi.

Aşı olmayan 8 aylık hamile Burcu, koronavirüsten yaşamını yitirdi
Aşı olmayan 8 aylık hamile Burcu, koronavirüsten yaşamını yitirdi
GİRİŞ 05.10.2021 14:39 GÜNCELLEME 05.10.2021 14:41
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Eski CHP Arsuz Gençlik Kolları Başkanı, itfaiye görevlisi Taner Kırılmış'ın 8 aylık hamile eşi Burcu Kırılmış, 2 hafta önce fenalaşınca özel bir hastaneye kaldırıldı. Koronavirüs testi pozitif çıkan Kırılmış, durumu ağırlaşınca yoğun bakım servisine alındı.

Virüsün akciğerlerini sardığı tespit edilen Kırılmış, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Sezaryenle alınarak kuvöze konan kız bebeğinin ise sağlık durumunun kritik olduğu belirtildi.



Koronavirüs aşısı olmadığı öğrenilen Burcu Kırılmış'ın cenazesi, Nardüzü Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi. 

YORUMLAR 5
  • ... 2 yıl önce Şikayet Et
    Eşim 8.5 aylık hamile ve bu haberlerin sürekli karşımıza çıkınca doktoruna (doçent) danıştık. Kendisi direk şunu söyledi sağlık kuruluşları öneriyor karar sizin dedi.
    Cevapla
  • Savcı 2 yıl önce Şikayet Et
    daha önceden de hamilelerde ölğm oluyordu, korona virüs aşısına bağlamayın, yanlış yönlendirmeyin, sizde vebaldesiniz. saç boyamak bile hamileye riskli iken siz aşı vurunmayan diyorsunuz. doğmamış bebeğin canına kast etmeyin. biontec resmi sitesinde emziren, hamile ve hamilelik düşünenler aşı olmasın diyor.
    Cevapla
  • ALPARSLAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Hamilelere aşı yapılsın diye nasıl bir tezgahın içindesiniz. Bu vebalden korkmuyormusunuz. Aşı olduğunda hastalanma olmayacak , ölüm olmayacak öyle mi .O zaman garantisini verin . Daha vurduğunuz aşının arkasında bile duramıyorsunuz.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    sen niye hastalanınca doktora gidiyosun hap yutuyosun yeri geliyor iğne oluyosun? sen niye tedbilrini alıyosun kim neyin garantisini verecek sana. şifa nerden buluyosan al kullan. yan etkisi olmayan ne var şu dünyada,? 50 derece güneşin altında 2 saat kal bak ne oluyor? boş konuşma
    Cevapla
  • alan 2 yıl önce Şikayet Et
    yalan haber
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler