Orman yangını sonrası kolonya ve çakmakla yakalanan kişiye gözaltı!

İzmir'in Balçova ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin yaklaşık 1 saatlik çalışmayla söndürüldü. Yangınla ilgili İ.B. gözaltına alınırken, yanında 1 şişe kolonya ve çakmak ele geçirildiği belirtildi.

Orman yangını sonrası kolonya ve çakmakla yakalanan kişiye gözaltı!
Orman yangını sonrası kolonya ve çakmakla yakalanan kişiye gözaltı!
GİRİŞ 05.10.2021 15:09 GÜNCELLEME 05.10.2021 15:09
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Balçova ilçesi Ilıcadere mevkisinde bugün saat 06.30 sıralarında yangın çıktı. İhbar üzerine İzmir Orman İşletme Bölge Müdürlüğü, bölgeye 1 helikopter, 4 arazöz ve 1 su tankeri yönlendirdi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın, yaklaşık 1 saatlik çalışmayla kontrol altına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ve polis ekipleri, yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlattı. Görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis, yangını kasıtlı şekilde çıkardığı iddia edilen İ.B.’yi gözaltına aldı. Yanında bir şişe kolonya ve çakmak bulunduğu belirtilen İ.B., jandarmaya teslim edildi.

BELEDİYENİN 2 AY ÖNCE KURDUĞU SİSTEMLE TESPİT EDİLDİ

Bu arada, yangının ilk olarak Marmaris, Manavgat ve Köyceğiz gibi büyük orman yangınlarının ardından Balçova’daki ormanları korumak için belediye tarafından 2 ay önce kurulan mobese sistemi tarafından tespit edildiği belirtildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • S.UYSAL 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu canavar şimdi hapiste beslenecek.Bu melunun sıkın kafasına gitsin.Böylelerine merhamet ülkeye ve millete zarar getirir.Kaçarken kaza olduo kadar...
    Cevapla
  • Aci vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    peki CEZA nerede???onun icin yaiplanlar yanlarina kar kaliyor her zaman!!!
    Cevapla
  • Molla Kasım 2 yıl önce Şikayet Et
    Yangını çıkaranlar, yaktıkları ağaçları yerine gelinceye kadar bakımından ve dikiminden sorumlu olmalı, artık 10 yılmı 20 yılmı orman işçisi olarak ücretsiz çalışmalı.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın yetkililer bu insanı orada ateşin içine atın yansın. Yapamıyorsanız verin bize icabına bakalım. Bileklerinden kesip sokağın ortasına bırakın.
    Cevapla
  • osmanmert 2 yıl önce Şikayet Et
    balçova sanayi orman içinden kaldırılmalı. akşamları orman içinde araçla geziyorlar. Teleferik dağına araçla çıkış yasaklanmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor