Rektörün arabasında tepinmişti! Bakın kim çıktı

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci İnci’nin makam aracının üstüne çıkan Ersin Berke G. isimli öğrenci gözaltına alındı. Üniversitede pek çok eylemde kışkırtıcılık yaptığı belirlenen şüpheli G. bugün adliyeye çıkarılacak.

GİRİŞ 07.10.2021 09:45 GÜNCELLEME 07.10.2021 09:45
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci İnci'nin MAKAM aracının önünü keserek aracının üstüne çıkan provokatör öğrencinin de aralarında olduğu 10 kişi gözaltına alındı.

Aracın üzerine çıkan Ersin Berke G.'nin benzer olaylar nedeniyle hakkında çok sayıda işlem yapıldığı ortaya çıktı. Yine eyleme katılan diğer öğrencilerden 7'sinin daha suç kayıtları olduğu saptandı.

SALDIRANLARIN İKİSİ AKTİF ÖĞRENCİ DEĞİL

Bu öğrencilerin bir önceki Rektör Melih Bulu'ya yönelik şiddet olaylarına katılanlar arasında olduğu anlaşıldı. Şüpheli bir kişinin üniversitede aktif öğrenci olmadığı belirlendi.

Emniyetteki sorguları süren şüpheliler bugün adliyeye sevk edilecek. İstanbul Valiliği de, gözaltı işlemleri ile ilgili bir açıklamada bulundu.

Valilikten yapılan açıklamada, "Konuyla ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda; makam aracının üzerine çıkan kişinin de aralarında bulunduğu 7 şahıs ile görevli personele mukavemette bulunan 3 şahıs olmak üzere toplam 10 şahıs hakkında Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla gözaltı işlemi uygulanmıştır" denildi. 7 şüphelinin de adliyeye çıkarıldığı öğrenildi.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 68
  • Diriliş 2 yıl önce Şikayet Et
    İttihaçlıların torunları bunlar şaşırmamak lazım
    Cevapla
  • Diriliş 2 yıl önce Şikayet Et
    İttihaçlıların torunları bunlar şaşırmamak lazım
    Cevapla
  • Yörükoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    İdam istiyoruz, memlekette o kadar çok hain var ki yasalar yetersiz, yakala, gözaltına al, adlı kontrol nedeni ile serbest bırak
    Cevapla
  • gökberi 2 yıl önce Şikayet Et
    kanunlarda iş yok yarin serbes kalir ne demek devletin arabasini saldirmak hain
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Mahkemeye sevk edilse ne olacak? Adli kontrolle serbest bırakılacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler