Leyla Aydemir davasında son dakika kararı!

Son dakika haberi: Ağrı'da Leyla Aydemir'in öldürülmesi ile ilgili görülen ikinci duruşmada, alınan karara göre tutuksuz yargılanan 7 sanık beraat etti.

GİRİŞ 08.10.2021 15:22 GÜNCELLEME 08.10.2021 15:22
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Ağrı'da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümüne ilişkin davada önemli bir gelişme yaşandı. Minik Leyla'yı "kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan amca Yusuf Aydemir ile beraatine karar verilen 6 sanığın, haklarındaki bu hükmün bozulması üzerine yeniden yargılamasına devam edildi.

Esas hakkındaki mütalaasını veren cumhuriyet savcısı, sanıklardan Yusuf Aydemir, M.A. Aydemir ve B.D'nin “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” ve “kasten öldürme” suçlarından A.A. ile Y.A'nın bu suçlara iştirakten cezalandırılmasını, M. Aydemir. ile H.D'nin beraatını talep etti. Savcı, sanıklardan Yusuf Aydemir, M.A. Aydemir ve B.D'nin tutuklanmasına karar verilmesini de istedi.

Leyla Aydemir'in öldürülmesi ile ilgili görülen ikinci duruşmada, alınan karara göre tutuksuz yargılanan 7 sanık beraat etti

YORUMLAR 33
  • Yorumcu54 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu yavruyu neden öldürürler. Bu kadar masum şirin ve güzel bir yavruyu kim hangi cani hislere kapılıp da öldürür. Ve bu cani insan bozmasını hangi vicdansız gizler. Adalet işte burada devreye girebilmesi lazım. Üzerine atılı suçu kimse kabul etmez. Ancak savcı ve hakim olayı kağıtta yazanlarla mütalaa ediyorsa adamın suratına bakıp psikolojisini çözemiyorsa yeterli sorguyu yapamıyorsa desenize bu ülkede vicdan sahibi imanlı Allah korkusu olan hakim ve savcı kalmamış demektir.
    Cevapla
  • birecikli 2 yıl önce Şikayet Et
    her kese beraat peki ala kim öldürdü kim yaptı katil kim.. böyle adalet olmaz.. suçluyu bulun
    Cevapla
  • fark 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok tecrübeli birkaç savcı bütün köyü çapraz sorguya alıp olayı çözebilir. İlla biri ağzından birşey kaçırırdı. Savcının talebine uymalıydı hakim. Savcılar sorguda olayı çözebilir.
    Cevapla
  • mücahit 2 yıl önce Şikayet Et
    Olay bir köyde oluyor. büyük şehirde olsa kim yaptıya gidebilirde .küçük yerlerde herkes birbirini tanır. çok gizli kalmaz böyle şeyler. Adalet bulamıyor işte. İlahi adalete kaldı bu iş.
    Cevapla
  • Hahha 2 yıl önce Şikayet Et
    Bulmuyor diyecektin herhalde
    Cevapla
  • Casper 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle,olmadı mahşere kalır kaçış yok..Agri merkez ana caddesi 1 km yok.Koy yerleşkesi dediğin yer nere,ufak tefek yerleskeler.Yabanci biri geçse köyden, 10 tane adam sorar kimsin ne ayaksın?Aşiret işte kendi aralarinda artik ne dumen dondu neye karar verdilerse yalan dolanla olayı kapamaya çalışıyorlar.Olan yavrucaga oldu.,günahsız melek mevlanin cennetinde.Göz yuman,bildiğini söylemeyen,yardım yataklık eden kim varsa MAHKEME-İ KÜBRA var ordan kacariniz yok işte.Beserin mahkemesini kandırın siz ancak,vicdanınızla boğulursunuz inşallah geberir gidersiniz.
    Cevapla
  • yalanmi 2 yıl önce Şikayet Et
    Amca degil cani
    Cevapla
  • Cmluls 2 yıl önce Şikayet Et
    Suçu sabitleninceye kadar herkes masumdur . yanında mıydınız.yoksa suç ortağımısın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!