Avukatı vuran şüphelileri polis tek başına yakaladı

Konya Adliyesi’nde dün avukat Abdülkerim İnce’yi vuran 2 zanlıyı, İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesinde görevli Komiser Yardımcısı B.K’nin tek başına etkisiz hale getirdiği ortaya çıktı. İşte, o ana dair görüntüler.

GİRİŞ 08.10.2021 21:59 GÜNCELLEME 08.10.2021 22:18
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Perşembe günü öğle saatlerinde Konya Adliye Sarayı'nın bahçesindeki otopark girişinde yaşanan olayda, iddiaya göre; avukat Abdülkadir İnci, haciz işlemleriyle ilgilendiği evin sahibi Hasan Ö'nün oğlu Kadir Ö. ve arkadaşı İsmail E. ile adliyenin karşısındaki çay ocağında buluşmuş, görüşmenin ardından adliyede işleri olduğunu söyleyen Kadir Ö. ve İsmail E.'yi otomobile alan İnci, otopark girişinde silahlı saldırıya uğramıştı.

İnci'yi sağ dizinden vuran İsmail E., Kadir Ö. ile birlikte kaçmaya çalışmış, silah sesini duyan polis, İsmail E. ve Kadir Ö'yü uzaklaşamadan yakalamıştı.

Kanlar içinde kalan avukat İnci çağrılan ambulansla Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırılırken, önce İnci'nin kaza yapması için aracın direksiyonunu sağa sola çevirdikleri, otomobili durdurunca da tabancayla yaraladıkları ortaya çıkan zanlılar, tutuklanmıştı.

TEK BAŞINA YAKALAMIŞ

Avukat Abdülkerim İnce’yi vuran 2 kişiyi, Çevik Kuvvet Şubesi'nde görevli Komiser Yardımcısı B.K’nin tek başına etkisiz hale getirdiği ortaya çıktı. O ana dair görüntüler, güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Görüntülerde, Abdülkerim İnci ve saldırganların içinde bulunduğu otomobilin adliye otoparkına doğru gelişi, aracın sağ kapısının açılması, silah seslerini duyanların kaçışması, o sırada girişte bulunan Komiser Yardımcısı B.K’nin silahını çıkartıp olaya tek başına müdahale etmesi ve kaçmaya çalışan saldırganları etkisiz hale getirmesi yer alıyor.

KAYNAK: ZEKİ DURSUN / KONYA
YORUMLAR 9
  • Birey 2 yıl önce Şikayet Et
    Polis kardeşimi tebrik ediyorum, Allah güç kuvvet versin diyorum. Örnek teşkil edebilecek, aslında herkesin yapması gereken bir şeyi yapmış mesleğinin gereği sorumluluğunu yerine getirmiş, bana ne dememiş görmelikten, duymamazlıktan gelmemiş, duyarlı olarak müdahale etmiş, dolayısıyla da helalinden emeği ile hak edenlerden olmuştur. Cesur yürek, güzel ahlak, vijdanı rahat. Helal olsun sana.
    Cevapla
  • Delinin biri 2 yıl önce Şikayet Et
    polis görevini yapmış ama yarın hakim karşısına takım elbise gömlek kravat duruşmaya çıkar hakim beyde bakar iyi hal indirimi şartı salıverir
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bu polisi açığa alırlar. Polislerden helallik almadan hiç adli, mülki, siyasi ve idari yetkili Cennete giremez.
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Polis ne yapsa bu millete yaranamaz Allah başımızdan eksik etmesin polis ve jandarmayı bide hakları verilse köle gibi çalıştırılıyor kar gel git
    Cevapla
  • dr.özcan 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun polisimiz mükemmel ama çocukların suçluya,borçluya,hırsıza teröriste sıkma yetkisi yok,Allah korusun ya sıksaydı,meslekten atıl,10 yıl yat,nolurdu halimiz,bizde şeytanlar serbest,taşlar çok sıkı balı,vuranlar acemiymiş,yoksa kahraman polisin çol çocuğu vallahi sokakta kalırdı
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Acemidir ondan. Tesadüfen geçerken müdahale etmiş, birini vursa başını belaya sokardı. Adliye polisi de oradan aval aval bakmıştır muhtemelen.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    İşte tebrik edenin eğitim seviyesi konuşma şekli.
    Cevapla
  • İşen bağ 2 yıl önce Şikayet Et
    Azıcık mantıklı konuş canımı sıkma benim boş laf lakırdı yapma işen bağğğ helal olsun emniyet teşkilatımız gerekeni yapmış tebrikler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adana’da pitbull cinsi köpek vahşeti!
CHP provokatöre para yağdırmış: Sadece reklam için 10 milyon lira