Bir ilimizde PCR testi zorunluluğu kaldırıldı...

İçişleri Bakanlığı genelgesiyle getirilen PCR testi zorunluluğu, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, başkanlığında toplanan il umumi hıfzıssıhha kurulu tarafından kaldırıldı.

Bir ilimizde PCR testi zorunluluğu kaldırıldı...
Bir ilimizde PCR testi zorunluluğu kaldırıldı...
GİRİŞ 09.10.2021 12:16 GÜNCELLEME 12.10.2021 16:15
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine PCR testi konulu genelge göndermiş, aşı süreci tamamlanmayan veya hastalığı geçirmemiş kişilere, belirli alanlara girişte (okul, sinema, tiyatro, konser vb.) ya da şehirlerarası toplu taşıma araçlarını (uçak, tren, otobüs vb.) kullanımından önce PCR negatif test sonucu göstermek mecburi kılınmıştı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, başkanlığında toplanan il umumi hıfzıssıhha kurulu ise şöyle bir karar aldı: “Tüm kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personellerden eksik aşılı olanlar ile aşısız olanların haftada iki defa PCR testi yaptırarak kurum amirlerine ibraz etmelerinin sağlanması hususunun iptal edilmesine oy birliğiyle karar verildi.”

YORUMLAR 63
  • Onder aslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Tum illerimzde zorunlu testin kalkmasini istiyoruz
    Cevapla
  • DüşünenVatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru bir karar olmuş, inşallah bütün illerde aynı karar alınır. Aşı olanlar korunuyorsa, aşı olmayanlar risk altında onlarda bu riski alarak aşı olmuyorlar o zaman kime ne hem yurt dışından gelen ingiliz turistlerde pcr testi zorunluluğu kalkmış kendi vatandaşına niye bu zulümü yapıyor devlet
    Cevapla
  • Mine kalın 2 yıl önce Şikayet Et
    Kutahyada da iptal bekliyoruz Urfa valisini tebrik ediyorum sağlıklı insanlara pcr ye zorlamak yanlis
    Cevapla
  • Onder aslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yani cifte standart bir uygulama bu asi olanlar sanki corona olmuyor ve bulastiricilgi asi ile kalkiyor.neden sadece asisizlardan test isteniyor o halde.asililarda asisizlara bulastirabiliyor.asisizlara haksizlik yapiliyor.zaten asi olmayan olumu goze alip yaptirmiyorsa nedir bu dayatmaca.asi olmak zorunlu degil ise neden pcr zorunlu o halde lutfen biri izah etsin bu konulari sayin sorumlular bizleri aydinlatin ve hakkaniyetli davranin lutfen.
    Cevapla
  • Fatma ALEMDAR 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun Vali beyden. Tüm yurtta olmasi gereken bu aslında . Olmayan bir salgın için yalan yanlış sonuç veren bir testti zaten
    Cevapla
  • Eda Karakoç 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsallah her ilimizde olur darısı istanbulun başına
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar