Son Dakika... Afyonkarahisar'da öğrenci servisi devrildi: Ölü ve yaralılar var!

Son dakika haberi... Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde öğrenci servisinin devrilmesi sonucu 4'ü öğrenci 5 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

GİRİŞ 11.10.2021 10:28 GÜNCELLEME 11.10.2021 11:54
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde öğrenci servisinin devrilmesi sonucu 4'ü öğrenci 5 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Çatağıl köyü yakınlarında ilkokul öğrencilerini taşıyan ve sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen 03 UU 567 plakalı minibüs devrildi.

İhbar üzerine kaza yerine polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada, 4'ü öğrenci 5 kişi hayatını kaybetti. Aracın sürücüsü ile 2 öğrenci yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Afyonkarahisar'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Bölgeye gelen Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, incelemelerde bulundu.

Kazayı haber alan öğrenci yakınları, olay yerinde sinir krizi geçirdi.​​​​​​​

KAYNAK: AA
YORUMLAR 50
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    fırıcılara dikkat arkadaşlar hiç bir kural tanımıyorlar aman dikkat onlara kamera takılması ve her dakika kontrol edilmesi gerekli şart.
    Cevapla
  • mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    yol hatası olabılır cunkı mucır yol sankı vıraj yok gıbı
    Cevapla
  • Serhann 2 yıl önce Şikayet Et
    Çocukları bırakıp fabrika servisine yetişecekti galiba.İnegöl dekiler öyle.Fabrika,yarım gün okul,ardından tam gün okul servisi çekeceğiz diye ne hız yapacaklarını bilmiyorlar.Allah ıslah eylesin.Çocuklarımıza Rabbim rahmet eylesin.Ailelerine bol sabır versin.Çok üzücü..
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Öğrenci servisleri adeta zamanla yarışıyorlar. 10 dk. Önce çıkıp rahat gideceği yerde geç kaldıkları için yetişme telaşına düşüyorlar. Bunlara fırıncılar, taksiciler, şehir içi ulaşım araçları da dahil. Allah ölenlere rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin.
    Cevapla
  • Ahmet başçavuş 2 yıl önce Şikayet Et
    Servisin böyle ikiye ayrılması için ne kadar sürat vardı ki siz tahmin edin bu resmen katliam önüne gelen servis şoförü olmamalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Guterres: Refah'a yapılacak bir saldırı insani bir kabus olacaktır
Büyükekşi'ye 'Bylockçu' diyen Ahmet Çakar beraat etti!