F1'de ulaşım rezaleti: İBB sözcüsü Murat Ongun yalana sarıldı!

Formula 1 organizasyonu öncesi 'Ulaşım İBB'den diye reklam yapan İmamoğlu yönetimi, gelen tepkiler üzerine yalana sarıldı. İBB sözcüsü Ongun, "Koordinasyonsuzluk yok çünkü koordinasyon İBB’de değildi. " dedi.

GİRİŞ 11.10.2021 10:49 GÜNCELLEME 11.10.2021 11:18
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Formula 1 (F1) Türkiye Grand Prix'si hafta sonu büyük bir heyecanla İstanbul'da gerçekleştirildi. İstanbulluların yoğun katılımının yanında tüm Türkiye'den de katılım gerçekleşti.

YOĞUN KATILIM, KÖTÜ ORGANİZASYON!

Katılımın yoğun olması mevcut trafik yoğunluğunu daha da artırdı. Ring seferlerinin yetersizliği ise tepki çekti. Ulaşım organizasyonu düzenleyen İBB, gelen tepkiler üzerine suçu kendinden atmaya çalıştı.

Gazeteci Adem Metan, bu durumu sosyal medya hesabından dile getirdi ve şikayet etti.

İBB'NİN ÖTEKİ YÜZÜ

Formula 1 organizasyonu öncesi 'Hazırız' ve 'Ulaşım İBB'den diye reklam yapan İmamoğlu yönetimi, gelen tepkiler üzerine yalana sarıldı. İBB sözcüsü Ongun, "Koordinasyonsuzluk yok çünkü koordinasyon İBB’de değildi." dedi.

REKLAM KAMPANYALARINA NE OLDU?

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Fahri Şahin, de İBB'nin 'Hazırız' ve 'Ulaşım İBB'nin' reklamlarını paylaşarak, duruma tepki gösterdi.

Formula 1 yarışını kim kazandı? İstanbul Park Formula 1 Türkiye Grand Prix yarışının ÖZETİFormula 1 yarışını kim kazandı? İstanbul Park Formula 1 Türkiye Grand Prix yarışının ÖZETİ

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 22
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    fazilet durağı yalanı ortaya çıkınca suratı kızarmayan plastik surat Murat Ongun'un yüzünün kızarmasını mı bekliyorsunuz? İmamoğlu ne ise danışmanı da odur.
    Cevapla
  • kalopika 2 yıl önce Şikayet Et
    ne yapalım yalan bunlar için sıradan şeyler oldu.
    Cevapla
  • benden söylemesi 2 yıl önce Şikayet Et
    adamlar sonucun ne olacağını bilerek önceden haber ve reklamlarını yapıyorlar. olumsuz olduğunda topu taca atıyorlar.biliyorlarki tactaki topla kimse ilgilenmiyor.ilk haber etkili oluyor.sen istediğin kadar düzelt kimin umurunda.yetkili arkadaşlar iletişim tekniğinizi değiştirin.karşınızda kuralları olmayan farklı kimseler var.
    Cevapla
  • Ercan 2 yıl önce Şikayet Et
    Başkan kaymaktan ve gezmekten istanbul u unuttu .Trabzon Gumushane Baynurt Erzurum.Kıs geliyor sira gene kaymada....
    Cevapla
  • Samii 2 yıl önce Şikayet Et
    2.5 yıl oldu Tarihin en büyük borçlanmalarını yaptılar ama sorsan önceki belediye enkaz bıraktı. Yarın hükümete gelirlerse 5 yıl yine aynı şeyi yapacaklar vay devlet borç içinde vay merkez bankası tamtakır. Çalmış çırpmış israf etmişler edebiyatları.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!