Bahçeli'den Tamer Karadağlı'ya destek telefonu!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Altın Portakal ödüllerinde oyuncu Nihal Yalçın'a yönelik tavırları nedeniyle gündem olan oyuncu Tamer Karadağlı’yı telefonla arayıp, destek mesajında bulundu.

GİRİŞ 11.10.2021 21:35 GÜNCELLEME 11.10.2021 21:37
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

MHP lideri Bahçeli'nin Karadağlı'yı aradığını MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Görüşmede Sayın Genel Başkanımız, Sayın Karadağlı’nın, Türk Milleti’nin iftihar ettiği bir sanatçı olduğunu ifade etmişlerdir.

Sayın Genel Başkanımız, sanat camiasında yer alarak, ülke ve millet hassasiyetinin, toplumsal huzurumuzun, milli birlik ve beraberliğimizin korunması karşısında duranlara Sn. Karadağlı’nın gösterdiği sorumlu, sağduyulu ve cesur davranışında yalnız olmadıklarını söylemişlerdir.”

NE OLMUŞTU?

Bu yıl 58'incisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'En İyi Kadın' oyuncu ödülünü alan Nihal Yalçın ile ödülü vermek için sahneye çıkan Tamer Karadağlı arasında yaşanan diyalog sonrası Nihal Yalçın, Karadağlı'nın mimiklerinin taklidini yaptı.

YORUMLAR 89
  • 44 zaloğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Tamer KARADAĞLI ADAMIN KRALISIN
    Cevapla
  • Dirilis 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana yanliz degilsin
    Cevapla
  • Vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    Ey milletim saflıkta üstümüze yok. Bu kadına başarılı diyemi ödül verildi sizce. Bence ona dedilerki, oraya çıkacaksın, bu yazdıklarımızı söyleyeceksin, lafı Tamer tepki verene kadar uzatacaksın. Anlaşıldımı!!! Gerisini biz medyadan halledeceğiz... çaktınızmı
    Cevapla
  • Fatihhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz galiba millet olarak herşeyi hakediyoruz..yahu bu şahıs 15 temmuz olaylarında hangi saftaydı...şimdi methiyeler düzüyorsunuz...biraz şuur biraz iz'an lutfen
    Cevapla
  • Ayışığı 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet öyle ama burdaki tepkisi yerinde olmuş ne diyelim yazıklar olsun mu.
    Cevapla
  • cem 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamın hası türk milleti seninle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Bakan Fidan, Batı'ya tarihi uyarıyı yapıp ekledi: Dünyayı bekleyen asıl kriz..
Nüfus oranları açıklandı! Çocuk sayısı ile ilgili korkutan rakam