Mehmet Ceyhan'dan dikkat çeken açıklama: Artık zamanı geldi!

Prof. Dr. Ceyhan, "Aşı kararsızlığı bu kadar fazla, aşı karşıtları da yalanlarıyla toplumu bu denli ve rahat zehirlerken, toplumsal bağışıklık sağlamanın mümkün olmadığını görüp devletin ek önlemler alma zamanı geldi" dedi.

Mehmet Ceyhan'dan dikkat çeken açıklama: Artık zamanı geldi!
Mehmet Ceyhan'dan dikkat çeken açıklama: Artık zamanı geldi!
GİRİŞ 12.10.2021 07:20 GÜNCELLEME 12.10.2021 07:23
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Hacettepe Üniversitesi (HÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, sosyal medya hesabından aşılama ve toplumsal bağışıklık sağlamayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Aşılama oranıyla ilgili bir grafik paylaşan Prof. Dr. Ceyhan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Aşı ile korunan kişi sayısı yanı toplumsal bağışıklık artmıyor. Her gün giderek azalıyor. 1. doz sayısı 100 binin altında. Önce inaktif aşıyla aşılanıp, şimdi bağışıklığını kaybedenlerin günlük sayısı daha fazla. Yüzde 80 aşıyla korunan hedefinden giderek uzaklaşıyoruz.

Aşı kararsızlığı bu kadar fazla, aşı karşıtları da yalanlarıyla toplumu bu denli ve rahat zehirlerken, toplumsal bağışıklık sağlamanın mümkün olmadığını görüp, devletin ek önlemler alma zamanı geldi, umarım geçmez.
 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 45
  • Adsız 2 yıl önce Şikayet Et
    Hastalığı aşılılarda aşısızlarda bulaştırıyorsa herşey ortak olmalı teste otobüste ödülde cezada eğer adalet olacaksa. Ama mağlesef bu çifte standardı millet halaaa çözmüş deyil. Haa biri az bulaştırıyormuş biri çok bulaştırıyormuş eeeee ikiside bulaştırıyorya siz ona bakın....
    Cevapla
  • Yurttaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Reste rest dünyada ekonomisi bozulup ölenmi çok yoksa virüsten ölenmi. Kadın cinayetlerininde intiharlarında mültecilerinde en büyük sorunu ekonomi....Hatta öyle borçtan bankalar arası taklacı güvercine dönmüş insan varki virüs gelsede ölsem kurtulsam diye bekliyor....sende bunu öldürmemek için kanunlar çıkarıyon....bu kişiyi öldürmemek için en iyi kanun borçlarını kapatmaktır....
    Cevapla
  • Müsafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden insanlar evinden camiye okula dükkana gidiyordu virüsle herşey telefonla olur hale gelince şimdi evinden hastaneye hastaneden evine gitsin isteniyor. Ne var bunuda telle yapar hale gelsin insanlık. Uzaktan aile doktoru uzaktan amaliyat uzaktan aşı. Böylece doktorlara virüs bulaşmaz...eskiden insanların doktor hemşire görmeden 15 çocuğu oluyordu yine aynı sisteme geçsek uzaktan doğum....
    Cevapla
  • Rahmi 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşıcıların borozanı, Bones & Skulls tarikatı üyesi çakal, önce kendini ve aileni aşılat
    Cevapla
  • Fatih... 2 yıl önce Şikayet Et
    Nedense aşı ulaşmayan fakir ulkelerde sorun yok.Bu ne perhiz ne lahana turşusu.Aşı olsanda olmasanda yolcu yerinde durmuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor