Videosu yürekleri parçalamıştı! 3 yaşındaki Muhammed için harekete geçildi

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde koltuk değneğiyle yürürken çekilen görüntüleri sosyal medyada paylaşılan Suriyeli 3 yaşındaki Muhammet Hüseyin için kaymakamlık tarafından protez siparişi verildi.

GİRİŞ 12.10.2021 10:35 GÜNCELLEME 12.10.2021 11:34
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Suriyeli ailenin 3 yaşındaki oğulları Muhammed, doğuştan yürüme engelli doğdu. Sağ diz kapağından aşağısı olmayan Muhammed, koltuk değneği ile yürümeye başladı. Muhammet'in sosyal medyada paylaşılan görüntüleri, çok sayıda kişi tarafından izlendi.

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam’ın talimatıyla Muhammed’in ailesine ulaşıldı. Kaymakamlık görevlileri, uzman ekiple aileyi ziyaret etti. Muhammet'in protez için ölçüleri alındı. Protez bacağı sipariş edilen Muhammed, rahatça yürümek için gün saymaya başladı. 

YORUMLAR 18
  • salih 2 yıl önce Şikayet Et
    Hebibi muhammet
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    "Suriyeliler gitsin" diyenler; gidin bu ülkeden.
    Cevapla
  • bora bey 2 yıl önce Şikayet Et
    geçen yıl yaşlı anne babama yardım için başvurdum Anamur kaymakamlığına köydeki evlerinin çatısı toprak olduğu için akıyodu alıncaya kadar akla karayı seçtirdiler hiç bir geliri olmayan 65 maaşı ile geçinen insanlar bunlar memurlar geldi herşeylerini gördü ama uzattıkça uzattılar. şimdi bu yavrucuğun böyle olduğunu kimse bilmiyomuydu arkadaş konu komşu muhtar akraba vs herkes biliyodu da taki bu görüntü ortaya çıkana kadar kimse umursamadı şundan eminim.devlet ihtiyacı olana verin yardım edin diyor ama bazı boş kafalı devlet düşmanı memurlar devleti zor durumda bırakmak için uğraştırıyor.nokta.
    Cevapla
  • sinan 2 yıl önce Şikayet Et
    devlet yine geç kaldı muhammed seni yaradana kurban olayım
    Cevapla
  • ümit 2 yıl önce Şikayet Et
    sen devleti 20 sene önceki devletmi sanıyorsun? begenmiyorsan sınır orda .
    Cevapla
  • izmitli 2 yıl önce Şikayet Et
    karalama devleti haberi vardıda yapmadımı devlet
    Cevapla
  • davud 2 yıl önce Şikayet Et
    yavrum Allah sana şifa versin ailenede sabır versin inşaallah bian kendi çocuğumu senin yerine koydum ciğerim yandı ALLAH bütün çocukları kötülüklerden korusun inşaallah bize verdiği nimetlerden dolayı Allaha hamd olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'