Bakan Koca son dakika müjdeyi verdi: Türkiye’nin hizmetine sunmaya hazırlanıyoruz

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Turkovac’ı Türkiye’nin hizmetine sunmaya hazırlanıyoruz. Daha önce 2 doz aşı yaptırmış, Covid-19 geçirmemiş, 18-59 yaş arası sağlıklı herkes bize destek olabilir!" dedi.

GİRİŞ 13.10.2021 15:54 GÜNCELLEME 13.10.2021 16:01
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

TURKOVAC'ın üçüncü doz çalışması için gönüllü olma çağrısı yapan Koca, "Daha önce iki doz aşı yaptırmış, Kovid-19 geçirmemiş, 18-59 yaş arası sağlıklı herkes bize destek olabilir. 3. doz aşı tercihi serbest. Ama madem gönüller yerli aşı TURKOVAC'ta, en az 3000'imiz TURKOVAC'ı tercih etmeli." ifadelerini kullandı.

Bakan Koca: Turkovac’ı Türkiye’nin hizmetine sunmaya hazırlanıyoruzTurkovac’ı Türkiye’nin hizmetine sunmaya hazırlanıyoruz. Daha önce 2 doz aşı yaptırmış, Covid-19 geçirmemiş, 18-59 yaş arası sağlıklı herkes bize destek olabilir! 3. doz aşı tercihi serbest. Ama madem gönüller yerli aşı Turkovac’ta, en az 3.000’imiz Turkovac’ı tercih etmeli! pic.twitter.com/HubUjj7xYr

Koca'nın paylaşımının altındaki afişte, "Üçüncü dozu tercih ettiğiniz aşıyla olun TURKOVAC seri üretime geçsin." sloganı yer aldı. Hatırlatma dozunu TURKOVAC ile olmak isteyenler "enabiz.gov.tr" sitesinden başvuru yapabilecek, ayrıntılı bilgi ALO 184 hattından alınabilecek. Aşılar, şehir hastaneleri başta olmak üzere 41 merkezde uygulanacak.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 38
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi de kontrol grubu da aşılı olacağı için etkinlik %20 falan çıkar, o kadar aşısız ama Turkovac'a gönüllü olabilecek kişi varken çok saçma bir şart.
    Cevapla
  • İsimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    sistemden baktım ve sadece istanbul, ankara ve kayseri görrünüyor. ben kütahyada oturuyorum, nasıl gideceğim? illeri genişletirlerse 3000 kişiyi bakan bey hemen bulur.
    Cevapla
  • Aladag 2 yıl önce Şikayet Et
    Basvuru nereye yapılıyor acaba
    Cevapla
  • komando 2 yıl önce Şikayet Et
    e devletten e nabıza gir ve başvur anında cevaplanır. kardeş
    Cevapla
  • Borsazedeee 2 yıl önce Şikayet Et
    Borsa da TRILC hissesini aldık %50 zarar yaptırdı ben hayatta aşı olmam....bunların yaptığı aşıdan ne hayır gelir...guya şirket korona aşısı yapacaktı....korona olmadan borazede olduk..
    Cevapla
  • Hasanbb 2 yıl önce Şikayet Et
    Yurtdışında Biontech şartı var.vizede turcovac sıkıntı yaratmasa olurdum.aslında aşı etkisinden kurtulmanın yolunu arıyorum.nasıl mı? Ağır metal detoxu ile grafeni atacağım.grafen çok saçma şekilde vücutlarımızda çalışmaya başladı.herkese tavsiyem aşı yan etkileriniz olmasada metal detoksu yapın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak