Beşiktaş'taki düzenleme vatandaşı isyan ettirdi: Böyle rezillik olmaz!

Beşiktaş'ta Ortaköy-Barbaros Bulvarı arasındaki geçişi sağlayan varyantın yıkılması bitmez bir trafik çilesini başlattı. Her gün Beşiktaş'a yolu düşen sürücüler Haber7 Muhabiri Müge Çakmak'ın sorularını yanıtladı, İBB'ye tepki gösterdi.

GİRİŞ 16.10.2021 11:01 GÜNCELLEME 16.10.2021 12:02
Bu Habere 149 Yorum Yapılmış

İstanbul'un en kalabalık ilçelerinden Beşiktaş'ın meydanı CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB tarafından otobüs deposu yapılmıştı. Barbaros Bulvarı'ndan Ortaköy'e dönüş için kullanılan Barbaros Bulvarı-Ortaköy varyantı da kaldırılmıştı. 

Varyantın kaldırılması sırasındaki çalışmalar İstanbullular için çile olmuştu. Sürücüler alternatif yollara yönlendirilmiş, özellikle iş çıkış saatlerinde trafik durma noktasına gelmişti. Ancak çile bu kadarla da bitmedi. Varyant kaldırıldıktan sonra trafik o noktada iyice içinden çıkılmaz bir çileye dönüştü. 

Haber7 Muhabiri Müge Çakmak, Beşiktaş'taki trafik çilesini, en yakın şahitlerine sordu. 

"BÖYLE REZİL DÜZENLEME OLMAZ!"

Her gün aynı noktadan geçen bir dolmuş sürücüsü, "Burada köprünün kaldırılması trafiği nasıl etkiledi" sorusunu şöyle yanıtladı: 

"Rezalet. Böyle rezil bir düzenleme olmaz. Söyleyecek çok şey var da... Görüyorsunuz; buradaki yolu oradaki yolla kafa kafaya getiriyor, trafiği ne hale getiriyor? Hiçbir zaman gitmiyor orası. Burası çarşı pazar kapanıyor. Dönüyorsunuz, adayı dolaşıyorsunuz. Çok iyi çalışıyorlar(!)"

Bir başka dolmuş şoförünün yorumları ise şöyleydi: 

"Çevre için çok güzel etraf açıldı ama trafik çok berbat oldu. Trafik çekilmez. Biz bu işi yapıyoruz. Ortaköy'den trafiğe giriyoruz. Karaköy'den, Kabataş'tan başlıyor trafik; Taksim'i buluyor. Berbat bir hal aldı. Şu anda çekilmez bir çilenin içindeyiz her saat. Boğaz'dan geliş Ortaköy'e giriyoruz yarım saatte."

SABAH 8'DEN AKŞAM 12'YE KADAR TRAFİK!

Beşiktaş'ta dolmuş şoförlüğü yapan bir kişi, "Tabii ki kötü. Sabah 8'den akşam 12'ye kadar trafik oluyor" dedi. Aynı noktada minibüs şoförlüğü yapan diğer kişi ise, "Burada durmamız bile ciddi anlamda sıkıntı yaratıyor. Duraktan çıkan otobüsler geçişimizi engelliyor. Biz de sıkıntı yaşıyoruz, sivil arabalar da. Ama yapacak bir şey yok." ifadelerini kullandı.

"YOLCULAR DA MAĞDUR"

Şoförlerden bir başkası, bu durumdan dolayı yolcuların da mağdur olduğunu kaydederek çözüm bulunmasını istedi. 

HALK ŞİKAYETÇİ, İBB SESSİZ

Vatandaş ve bölgede çalışan halk yeni düzenlemeden dolayı şikayetçiyken, İBB'den henüz konuyla ilgili herhangi bir açıklama veya yeni düzenleme kararı gelmedi.

KAYNAK: HABER7 | ÖZEL
YORUMLAR 149
  • U3H2851516 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş'ta metro çalışmalarını bilen bilmeyen sırf hasetlerinden yandaş medya tarafından kışkırtıcı yalan haberle İBB Ekrem İmamoğlu na hakaretler itibarsızlaştırıcı yazılarınızı kınıyorum ben her gün Beşiktaş'a giden Ortaköy trafiğinin senelerce yoğunluğunu bilen biri olarak yalancısınız her şey çok güzel akın akın boğaz trafiğine sebep olan CHP'li belediyelere kumpir yemeğe gelenlere sormalı baxilarida İstsnbulda oturmadıkları halde akp yalakalığı uğruna abuk subuk görmeden taraf kınıyorum hepinizi İBB çalışıyor İstanbul'un yüzü aydınlandı Bebek parkı Ortaköy Emirgan her gün akın akın akp li belediyelerinden gelenlerle dolup taşıyor
    Cevapla
  • Süleyman 2 yıl önce Şikayet Et
    ayazağda ki iett garajında satıyor 1.5 milyara yurt dışından aldığı kredi..içine etti istanbulun bitmedi birde borçlandırdı..şu 5 yıl biran evvel bitsede dahada batmasak.ama hakkını teslim edeyim çeşme harika ve hala su akıyor :)
    Cevapla
  • Hahahah 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen devam İstanbul'da pneden budur. Egleniyormuyuz gençler.
    Cevapla
  • Ayhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Berbat oldu ilkdefa gündeme geldi şikayetçi de olduk beyaz masaya sonuç yok
    Cevapla
  • Perihan 2 yıl önce Şikayet Et
    Neden şikayet ettiniz ?Beşiktaş'a metro yapılıyor diye mi daha çağdaş bir muhit olacağı için mi rahatsız oldunuz bu yandaş yorumları kınıyorum
    Cevapla
  • Murat gözükara 2 yıl önce Şikayet Et
    Her şey güzel olacak... İstanbullum...
    Cevapla
  • TOKATLI 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu yalanoğlu na oy vermiştiniz ya her şeyi çok güzel yapıyor en çok güzel yaptığı şeyde İstanbul halkına hizmet yerine yaptı zulümler buna oy verenlere ithaf olunur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız