Selçuk Bayraktar'dan T3 Vakfı'nı hedef alan İsmail Saymaz'a tepki

T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, İsmail Saymaz'ın T3 Vakfı ile ilgili yalanlarını sürdürünce "Bu alçakların iftiraları yan yana koyulsa İstanbul'dan Kandil'e yol olur." ifadelerini kullandı.

Selçuk Bayraktar'dan T3 Vakfı'nı hedef alan İsmail Saymaz'a tepki
Selçuk Bayraktar'dan T3 Vakfı'nı hedef alan İsmail Saymaz'a tepki
GİRİŞ 17.10.2021 03:33 GÜNCELLEME 17.10.2021 15:20
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

T3 Vakfı, daha önce iftira atıp özür dileyen İsmail Saymaz'ın, aynı iftirayı bir televizyon kanalında tekrarlaması üzerine dava açacağını duyurdu. Davadan gelen paranın ahlaklı gazeteciler yetişmesi için iletişim fakültesi öğrencilerine verileceği açıklandı.

İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNE BURS OLARAK VERİLECEK

T3 Vakfı'nın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Gazeteci olduğu iddiasıyla yazı yazan ve tv programlarına katılan i. saymaz, daha önce vakfımıza yönelik iftira kampanyasına aracılık etmiş, sonrasında ahlak ve şeref çağrımız üzerine özür dilemişti. Aynı iftira ve karalamayı katıldığı tv programında tekrar etmesinden ötürü, vakfımızın hukukunu korumak adına dava açacağız. Kazandığımız tazminatı -daha öncekilerde olduğu gibi- ahlaklı gazeteciler olmaları umuduyla iletişim fakültesi öğrencilerine burs olarak vereceğiz. İftira ve karalamalarla beslenenler aleyhine açmış olduğumuz davaların yedisi sonuçlandı, davalılar toplam 128.000 TL tazminat ödemeye mahkum edildi. Bu meblağdan 60.000 TL'si üst mahkeme olan İstinaf Mahkemesi kararı ile kesinleşti. Saygıyla Duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

"İFTİRALARI YAN YANA KOYULSA İSTANBUL'DAN KANDİL'E YOL OLUR"

Baykar Teknik Müdürü ve T3 Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, konuyla ilgili Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ahlak ve şeref çağrımız vaktiyle özür diletmişse de, iftira ve karalama dürtüsüne engel olamamış. Bu alçakların iftiraları yan yana koyulsa İstanbul'dan Kandil'e yol olur. Sebebi Milli Teknoloji Hamlesi gönüllüsü binlerce gencimiz mi, Milli S/İHA'larımız mı?" ifadelerini kullandı.

 

HALUK BAYRAKTAR: ARTIK YARGININ KONUSU OLACAK

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar da iftiraya sert tepki göstererek "Daha önce özrünü dilediği iftirayı, bir kez daha tekrar etmesi artık yargının konusu olacak." dedi.

İşte Haluk Bayraktar'ın açıklamalar:

Kendileri için ahlak, şeref, hak, hakikat kavramlarının önemi nedir bilmiyoruz.

Ama biz “biraz lekeden, az iftiradan bir şey olmaz” diyecek insanlar değiliz. 

Daha önce özrünü dilediği iftirayı, bir kez daha tekrar etmesi artık yargının konusu olacak.

Anlamayanlar için bir kez daha açıklıyorum.

1-İBB defalarca mahkemelere böyle bir rapor YOK dedi.

2-@T3Vakfi'na 1 m2 yer dahi tahsis veya devir yok.
3-Kurucularımız dışında kimseden bağış almadık.

 

YORUMLAR 62
  • Serkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbimden isteğim inşallah geleceğin başkanı olursun
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanki o cezaları simail mi? Ödüyor ağa babalari için para değil bunlar açık söylüyorum bu yalanlar beka sorunudur parayla değil devlet farklı mekanizmalarıyla cezalandırmali.
    Cevapla
  • Vatandasc6 2 yıl önce Şikayet Et
    Bayraktarlarin yaptigina bu iftira atanlarin birakin aklini hayali bile yetismez. Bunlsrin memleketin hayrina bir hayalinin oldugunu sanmiyorum.
    Cevapla
  • Bilir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bindefa Yazdim Bunun Ismi Igor Saymaz Diye Patos P. Sifatsiz Türk Düsmani Müslüman Düsmani Makaryos p. Diye Anlayin Kulak Verin Türk ismi Almis Ermeni Rum Ejnebi Gävuru Bunlar
    Cevapla
  • .dereköylü. 2 yıl önce Şikayet Et
    İsmail sen ne zaman ( insan ) olacaksın ? Keşke devlet seni anandan babandan alsaydıda onları böyle üzecek hallere düşmeseydin. Sen saymasanda biz senin yalan ve iftiralarını SAYIYORUZ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor